A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Ábrahám Zsuzsanna

 
Beosztása: a Szentágothai Dominik Szerpentáriusképző hallgatója
Nem:
Életkor: 23 (születésnap: március 26.)
Testalkat: Rendkívül filigrán és törékeny, egészségesnek sem feltétlenül lehet mondani, pedig eszik ám ő rendesen... amikor eszébe jut.
Vonások: Nem egy kifejezetten szép lány, vékony, hosszúkás arca mellé hasonló orr társul, no meg egy rakás szeplő. Láthatóan ez azonban nem zavarja, a világ legrondább grimaszait képes vágni.
Szem: Zavaros zöld, kifejező tekintet. Sápadtsága miatt gyakoriak a sötétebb karikák a szemei alatt, amitől pedig kialvatlannak tűnik.
Haj: Hosszú, rozsdavörös. Eredetileg. Egyébként pedig szereti minél feltűnőbb, minél lehetetlenebb színűre festeni.
Általános öltözet
Színes, mintás, gyerekesnek tűnik. A kényelem elsődleges szempont, de nagyon szereti a jelmezeket is, gyakran öltöznek be idióta ruhákba barátosnéjével. Járnak cosplayelni is.
Első benyomás, kisugárzás
Nem normális. Feltűnő, grimaszol, hülyéskedik. Főleg, ha társaságban van. Minél közelebb áll hozzá egy személy, annál idiótábban viselkedik. A vidámságára nem lehet panasz, de sokszor nem tudja tartani a határt, és átmegy idegesítőbe. Ami meg őt nem zavarja. (Vagy nem veszi észre. Vagy nem tud leállni.)

LeírásImádta a gyerekkorát. Bár anya és apa sokat dolgozott, Patrikon mindig lehetett lógni. Mire nem jó, ha az embernek van egy nála hét évvel idősebb bátyja? A társaság mellett például tök jó példaképnek is. Főleg, hogy ő is elemista, és az ember lánya korából kifolyólag is mindig csak mögötte kulloghat. Nem baj, kell a motiváció! És talán emiatt, talán csak a genetika, kifejezetten hamar mutatott mágikus képességeket. Mondjuk alapból ment már oviban a Mirarxba, és határozottan jól haladt előrefelé.
Aztán egy irodalom órán - tisztán emlékszik - jött az igazgató néni nagyon komoly arccal, és kivitte a teremből. Anyának balesete volt. Nem sokára befutott Patrik is, hogy elvigye. Igazából ennél több nem is nagyon van meg abból a napból. Sokat sírt.

Aztán lassan jött a Martion, kezdett minden a helyére pofozódni, többek között ő is. A karpiban jó helye volt, egyre több baráttal, egyre világosabb elkötelezettséggel a bájitalok felé.
Aztán egy JOS órán - tisztán emlékszik - benyitott az igazgató, és őt kereste. Elég volt csak ránézni az arcára, ugyanazt a kifejezést látta, mint anno a Mirarxban. Apának szívrohama volt. Nem sokára jött érte Patrik is. Mindenre emlékszik abból a napból. Dühös volt az egész világra, nem is sírt jó ideig. Aztán csak megtört a jég, nehéz volt abbahagyni, de végül elfogadta.

Azóta megint minden újraszerveződött, most stabilnak tűnik a rendszer. Imádja a bátyját, bár sajnos keveset látja, de megérti, sokat kell dolgoznia. Csak nehogy túlhajtsa magát. Talán az a lüke legjobb haverja, az a Dorián figyel rá. Nem mintha annyira bízna benne, túl.. hirtelen a fazon. Rajta mindkét szeme! Amikor otthon van... Mert persze neki is ott van a legjobb barátnője a martionban, aki mellett nem lehet szomorúnak lenni. Amellett, hogy teljesen idiótának tűnik, határozott céljai vannak az életben: mágikus gyógyszerész akar lenni, és ennek érdekében hajlandó még sokat tanulni is!//Karikép: Tessa Violet//

Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.05.30. 23:30:20

Üzenet küldése