A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Ádász Kristóf

 
Beosztása: Fotós
Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: augusztus 16.)
Testalkat: Sportos, átlagos magasságú srác. Tesz érte, hogy jól nézzen ki; heti háromszor edzeni jár, de nem viszi túlzásba.
Vonások: Jóképű fiatal, arcát szereti borostásan hagyni, hogy kevésbé legyen kölyök képe. Bármennyire is tűnik ridegnek, finom mosolya, hófehér fogsora és csillogó szemei azonnal árulkodnak az ellnkezőjéről. Bal vállán, hátán és hasán égés, illetve vágás nyomai láthatóak.
Szem: Mélybarna íriszei csak akkor világosodnak ki, mikor boldog (tehát ha csokival eteted, akkor mogyoróbarnává változik), egyébként egy világosabb, zöldes vonal az ami elválasztja a pupilla sötétjétől. Vonzza, és könnyen rabul ejti a tekintetet.
Haj: Barna, kócos, kicsit hosszabb felül, hogy legyen mit összetúrnia reggelente. Nem sokat foglalkozik vele, az alvást jobban szereti, mint a reggeli hajzselézést.
Általános öltözet
Többnyire a kényelmes ruhadarabokat részesíti előnyben. Színes, mintás, egyszerű pólók megszállottja, ha nadrágról van szó, csak is farmer jöhet szóba nála. Otthonra jöhet a melegítő, de abban nem igazán mutatkozik. Ha olyan kedve van, szívesen visel inget, abból is van neki jó pár a szekrényben, ami viszont az öltönyt illeti...inkább kerüli. Természetesen olyan eseményeken ahová szükséges, valami elegánsat választ szép cipővel.
Első benyomás, kisugárzás
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Szombathelyi Szöszke Szirének

Leírás


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.10.11. 23:33:52


Ez a karakter rendelkezik egy Penna nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése