A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Árnyékosi Kilián

 
Beosztása: Személyvédelmi szakember
Nem: Férfi
Életkor: 31 (születésnap: március 03.)
Testalkat: 195 cm magas és 90 kg. Szemmel láthatóan sportos, izmos, masszív és erős. Vállai és háta szélesek, tartása egyenes.
Vonások: Kicsit szögletes, katonás arcforma, fiatal, markáns, férfias vonásokkal, melyek látszólag kedvesek és ártatlanok. Vékony ajkak, mélyen ülő szemek.
Szem: Barna
Haj: Sötétbarna, stílusosan vágott; oldalt rövidre vágva, fölül hosszabb.
Általános öltözet
Stílusosan öltözött, általában farmert és pólókat hord. Elegánsabb öltözetben csak nagyon ritkán látni. A márka nem fontos számára, de ettől függetlenül van egy-két ruhadarab, aminek a címkéjén híresebb nevek is felfedezhetők; sokat ad magára. Előszeretettel hord olyan pólókat, amikben látszanak az izmai.
Hajával mindennap eleget foglalkozik, hogy az úgy álljon, ahogy az neki tetszik.

Első benyomás, kisugárzás
Minden megvan benne - helyes arc, jó testfelépítés és fizikum (Megjelenés 13; Fizikum 19) -, ami miatt az ember pozitív jelzőket társít személyéhez. Sajnos ezek a pozitív gondolatok hamar szertefoszlanak. Percek alatt rá lehet, jönni, hogy nem egy átlagos lélek. - Olykor állatias viselkedéséből és a folytonos erőfitogtatásból, az olykori morgásból egyértelműen levonható, hogy likantróp (Szag 4). - Életstílusával együtt járó viselkedéshez társulnak bizonyos vonások is, melyek mára már állandósultak arcán. Látni rajta, hogy némileg feszült, hogy folyamatosan figyel, hegyezi füleit. Tekintete kicsit sötét, sunyi, mégis van benne valami játékosság; látni, rajta, hogy valamin folyamatosan agyal, valamiben mindig mesterkedik. (Túlfejlett 4) - Egy igazán jóképű rossz fiú.
Óriás termete és magabiztos járása ijesztő is lehet, de egyfajta magabiztosságot is képes nyújtani; mély hangja kellemes, kimértséget, nyugodtságot és hidegvérűséget sugall - habár, ez csak részleges.
A negatív jelzők ellenére az első benyomás helyzetfüggő, hiszen ha jó kedve van, akkor tud igazán elbűvölő is lenni. (Egy elbűvölő ember 1)
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák II. csapat

Leírás

Adatok:
Név: Árnyékosi Kilián
Becenév: Csótány
Lakhely: Sopron - Weiß birtok
Született: 1987. március 4., Budapest
Pálca: Loreleihaj és tölgy
Született típus: Pyro
Magasság & súly: 195 cm & 90 kg
Testvérek: Árnyékosi Dorián

Életem:
1987:

Március negyedikén megláttam a napvilágot, Budapesten, az Árnyékosi család középső fiú gyermekeként, és pyromágusként.

1993-2000:
Hat éves voltam, amikor a vadmágiám erősödni kezdett, így be lettem íratva a Mirarxba. A családomnak ez nem volt nagy újdonság; lévén apám tűzmágus, anyám genotípusai a tűz és a levegő voltak, meg volt az esély, hogy a családban lesz még egy pyro, és láss csodát…

2000-2006:
A csodálatos hét év után, amit az előképzőben töltöttem, a Martioni évek követték.
A suli bejött, örültem, hogy követhettem a bátyámat az iskolába. Szerettem volna hozzá hasonlóan a Neredin ösvényre kerülni, de a Lelkek Tükre, jobban látta a különbségeket a bátyám és köztem, így a farkasok közé küldött. Emlékszem, az elején még volt bennem némi csalódottság, de ez idővel eltűnt. Megszerettem a saját ösvényemet, sőt, még a Ferfex léglabda csapatába is bekerültem. No, ez már jobban tetszett, mint a könyvek fölött görnyedést (Intelligencia 11), habár ment (Mágia 15), legfőképpen a Bűbájok (14) és Átkok (9), ezen kívül elég ügyes Pyronak (14) bizonyultam. Szabadnak és boldognak éreztem magam sárkányon lovagolva, de végül az apám előhozakodott a nekem kitalált terveivel, az elképzelt, tökéletes élettel, miszerint gemmáriusnak kell lennem.
Igyekeztem bebizonyítani neki, hogy első sorban a sportokban vagyok jó (Ügyesség 17) és apróbb célzásokat tettem arra is, hogy nem szeretnék gemmárius lenni. Ezek után megszületett a fejében, hogy akkor tökéletes Rubint gemmárius lesz belőlem - a burkolt célzásaim nem estek le neki. Vagy csak nem foglalkozott velük. - A tanulás terén direkt rontottam is, bár ez nem volt olyan nehéz, mert alapból voltak tantárgyak, amik nem mentek, mint például a Jóslás, Átváltoztatás, az Igézés, a Kémia, Háztartástan. (A Jövő hiánya II. 4 & A Jövő hiánya I. 4 - Festészet, Idomítás, Orvoslás) Az egésznek a vége egy hatalmas családi veszekedés és zsarolás lett, én pedig jobbnak láttam fejet hajtani apám akaratának.

A suliban volt egy srác, akit az egyik legjobb barátomnak mondhattam. Az utolsó előtti évben elmondta, hogy likantrópiával született. - Nem tagadom, örültem, hogy ilyen különleges barátom van. Otthon elmeséltem a családomnak. Hiba volt. Elkezdtek tiltani, mondván veszélyes, nem tetszik nekik, stb. Ekkor kezdtem el jobban utánanézni a dolognak, s végül úgy döntöttem, hogy csak azért is bemaratom magam. Ez meg is történt 2006 júniusában. - Nem volt egyszerű meggyőznöm a srácot és a családját, hogy tényleg ezt akarom, de csak összejött.
Tetszett amit kaptam, kimondottan jól éreztem magam (Született bestia 4); azt is megértettem, amit a barátom mesélt, hogy más a szaga a vámpírnak és likantrópoknak is (A vér szaga 2), és büszke vagyok a farkas alakomra is (Nagy 2) - talán a bunda jobban is áll. Persze vannak negatívumai a dolognak; az átalakulás előtti és utáni pár nap kicsit kellemetlen (A Fájdalom 72 órája 4), nem változhatom át a városban, mert annak csúnya következményei lennének (Vadon hívó szava 3) és egyáltalán semmi képem, nincs arról, hogy mit is csinálok, amikor állatalakban vagyok (Vadállat 4). De nem baj. Mindennek megvan az ára, sőt, ami nem öl meg, az erősít. (Magas fájdalomküszöb 3)
Amikor a családom megtudta, kiborultak; apám magából kikelve ordított velem, hogy mégis, hogyan tehettem ezt a családdal.

2006-2008 (április):Hiába a bemaratás és a család haragja, mert a jelentkezés már le volt adva az Königre, sőt fel is vettek, így szeptemberben már együtt is voltam a többi gemmáriusnak készülővel.
Az első év nagyon tetszett; fizikai alapozás volt nagyja részt, s ez bejött több okból is. Volt egy kis plusz erőm is (Fenevad ereje 4), aminek létezéséről szívesen tettem tanúbizonyságot, mert nem kevés izmot sikerült magamra szednem, arról nem is beszélve, hogy megtanultam azt is, hogy hogyan tudom jól kihasználni a testem (Herkules 1) és mert felgyorsultam több téren, csupán a megfelelő kiképzésnek köszönhetően. (Gyors mozgás 2; Gyors reflexek 3; Észlelés 17)
Gyereknek eléggé Harcias (2) voltam, ezért sikerült is megbarátkozni az apám által nekem kiválasztott szakmával; sőt, apámék is kicsit fellélegeztek, hogy idő közben még némi fegyelmet is tanultam, s ugyanakkor a bennem levő harci szellemet is kiélhettem valahol. (Harcos 2)
Az első év végére pár emberkével többet kezdtem találkozni. Jöttek a bulik, meg a csajok, ahogy a lenni szokott. De a család megint kimutatta nemtetszését; megvonták a pénzüket tőlem. Neki kezdtem dolgozni, de amiket elvállaltam, nem fizettek elég jól, így elkezdett érdekelni az, hogy hogyan is lehet minél több pénzt, minél kevesebb idő alatt megszerezni. Persze természetesen ez pár nem engedélyezett dolgot foglalt magába. De jól ment… egy darabig.

2008 (május) - 2011 (május):
Senki nem szereti ha meglopják. De a pénzesebbek mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy aki meglopta őket, az börtönbe kerüljön. A mai napig nem tudom, hogy de végül annyira berágtak rám, hogy újságokba is beletették, hogy keresnek, sőt, a biztos megtalálás végett még rosszabb színben tűntettek fel. - Mindig is szerettem volna híres lenni, de nem pont így gondoltam. (Hírhedt 3)
Árnyékosi Kilián! Az ön ellen felhozott és bemutatott terhelő bizonyítékok fényében, Önt bűnösnek találtuk az alábbi vádpontokban:
a) illegálisnak és drognak minősített bájitalokkal való kereskedelem.
b) kábítószer birtoklása.
c) az erőszakkal elkövetett értékek eltulajdonítása.
d) gemmáriusokkal és talan rendőrökkel való többszöri szembeszegülés.
A büntetés 36 hónap, azaz három év szabadságvesztés, amit az Áristomban kell letöltenie; korábban való szabadulásra nincsen mód. (Priusz 2 & Magányos farkas 3)


Azt hiszem, senkit nem lep meg, ha azt mondom, hogy a családom baromira berágott, és a sulit sem fejeztem be. A tárgyalásokra és az ítélethirdetésre sem jöttek el. Sőt, a három év alatt még látogatóba sem jöttek a szüleim. A testvéreim benéztek hozzám, de anyámék semmit nem akartak hallani felőlem, a család fekete bárányáról… khm… farkasáról.

- Mit fogsz csinálni, ha kijutsz, Csótány? - Érkezett a kérdés Kiliánnak egy korban hozzá közel álló férfi.
- Hát… először is eszem valami jó kaját, aztán… gondolom, átadom azt, amit a húgodnak küldesz drága Barátom, majd okosabban, de folytatom mindazt, amit eddig is csináltam. - Válaszolta Csótány a barátjának. - De az is meglehet, hogy beszerzek egy rendes állást.

2011 (június) - 2014:
- No, milyen kint Tesó?
- Kellemes. Jó az idő, több és jobb kaják vannak…
- Nem így gondoltam Csótány! - Mondta mosolyogva a rabruhát viselő, Kiliánnal egy idős férfi, mosollyal az arcán.
- Oké, oké. Hát, Dóri kiment külföldre. Egy munkával kapcsolatban. - Kezdett bele a beszédbe, amikor konstatálta, hogy barátja arcáról hervadóban van a mosoly. - Naaa! Ügyes lány, tud magára vigyázni! Sőt, mondtam neki, hogy ha baj van, küldjön mentált én meg sietek. - Mondta egy mosollyal az arcán, aminek hallatán Kilián barátjának arcára visszaköltözőben volt egy gyenge kis mosoly.
- Helyes. Köszönöm Tesó.
- Velem pedig… hát, volt egy-két alkalom nemrég, amikor igen közel kerültem ahhoz, hogy visszajöjjek. Sőt, egy csomó hülyeség miatt felkeresnek. Bármi is legyen, kijönnek kérdeződködni, hogy nincs-e véletlenül közöm hozzá, vagy nem tudok-e valamit. - Értetlenkedés és hitetlenkedés jelei ültek ki arcára, majd megvonta a vállát. - No, mindegy. Viszont, ami jó hír! Valaki beajánlott a soproni birtokúrnál. - Az asztal másik oldalán ülő férfi szemöldöke megemelkedett és egy mosoly ült ki az arcára.
- Nem azt mondtad, hogy te nem fogsz vámpírnak dolgozni? - Kérdez vissza, s hangján hallani, hogy jól mulat.
- De. De nekem nincs munkám. Weiß Ádámnak hívják a pasast és az 5-ös birtok ura. Letesztelt. Nem volt semmi. Majd azt mondta, hogy testőrre van szüksége, sőt, hogy még fedelet is kapok a fejem fölé. - Mondta Kilián, s a magyarázat közben az Ő ajkai is mosolyra húzódtak. - Be kell ismerned, hogy kihagyhatatlan ajánlat. - Tette még hozzá, majd erősebben figyelte a másik arcát.
- Végül is. Azért kérdeztem vissza, mert vámpír ellenes voltál sokáig. Most meg az egyikük a főnököd.
- Igen, tudom. De valljuk be, nehéz Áristomos múlttal munkát találni. És ha látják, hogy rendes tagja vagyok a társadalomnak, az még lehet jó pont. Talán, még nem késő.

DW értékek összeszedve:
Fizikum - 19
Ügyesség - 17
Észlelés - 17
Megjelenés - 12
Intelligencia - 11
Akaraterő - 13
Mágia - 15

Előnyök

Hátrányok
Egy elbűvölő ember - 1 A Jövő hiánya I. - 4 (Háztartásat, Képzőművészet, Orvoslás, Természettudományok, Idomítás)
Gyors mozgás - 2 A Jövő hiánya II. - 4 (Jóslás, Igézés, Átváltozás)
Harcias - 2 Hírhedt - 3
Herkules - 1 Priusz - 2
Magas fájdalomküszöb - 3 Túlfejlett - 4
Gyors reflexek - 3 Vadon hívó szava - 3
A vér szaga - 2 Magányos farkas - 3
Fenevad ereje - 4 Szag - 4
Nagy - 2 Született bestia - 4
Harcos - 2 Vadállat - 4
A Fájdalom 72 órája


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.04.27. 18:33:50

Üzenet küldése