A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Árvai Melitta

 
Beosztása: ELTE - EMK tanulója
Nem:
Életkor: 22 (születésnap: szeptember 02.)
Testalkat: Viszonylag magas, már-már betegesen vékony.
Vonások: Egészen lángosképű kislány, ami meglepő lehet testalkata mellett - gyaníthatóan sokat fogyott az utóbbi időkben.
Szem: Türkizkék, kedves tekintetű.
Haj: Derékig érő, egyenes, vöröses árnyalatú barna.
Általános öltözet
A legtöbb ruhája kicsit lóg, mintha nagy lenne rá, és nem is tűnnek újaknak... Nem igazán lehet belőni a stílusát egyelőre. Az biztos, hogy szereti a kalapokat és az anyaghajpántokat.
Kivételt képez ez alól, amikor Kitti őt használja próbababának - emiatt van csupán pár normális darab is a ruhatárában.
Első benyomás, kisugárzás
Akár bele is olvadhatna a tapétába, senkinek nem tűnne fel a közvetlen barátain kívül. Halkan beszél, órákon nem jelentkezik, és ha felszólítják, sem szívesen ad választ. A tinédzserekre oly' jellemző görbe tartással rendelkezik, ami visszahúzódó személyiségét csak méginkább kihozza.

Leírás
Egy ideig átlagos családban tengette átlagos életét Pesten, aztán amikor nyolc éves lett, apukájának eszébe jutott, hogy miért is ne alapítana új családot Kanadában? (Ezek az Árvaik már csak ilyen kis nyughatatlanok.) Szóval ő meg otthon maradt anyuval, akinek igencsak nehéz dolga volt az ő eltartásával - mert bizony takarítónő, és nem keres valami sokat. Ekkoriban mutatkozott meg Meli mágiája is, és került be a Mirarxba.

Lelki békéjének valamennyire jót tett, hogy itt találkozott két olyan gyerekkel, akikkel azóta is elválaszthatatlan barátok. Csoki és Kitti sokat segítettek neki, akkor is, amikor a többiek elkezdték csúfolni súlyproblémái miatt. Enyhe hisztirohamot kapott, amikor az anyukája nem a Martionba akarta beíratni, hanem egy másik mágussuliba - ahova másodunokatesója, Eni is járt -, de végül csak sikerült elérnie, hogy mehessen barátaival. Sőt! Mindhárman a Lorton ösvényre kerültek, így megnyugodott a kis lelke.

Körülbelül harmadikra kezdte el zavarni a tény, hogy túlsúlyos. Mégiscsak tizenöt éves lett, Kittinél jött pár udvarló, és hát Csoki is egyre többet csajozott... Ő meg volt a kis csendes, duci lány, aki maximum akkor tudta felhívni magára a figyelmet, ha énekelni kezdett - mert bizony a torkában arany van. Ezt szeretné kamatoztatni majd amúgy a későbbiekben is, de egyelőre ez csak gyermeki álom. Szóval nekiállt keményen fogyózni, amivel két probléma van csupán: nagyon rosszak a módszerei, és hiába fogyott már rettentően sokat, egyszerűen nem látja a változást.
Sajnos utolsó évében be is került emiatt a kórházba, így a hatodikat ismételnie kellett, immár a legjobb barátai nélkül. Nem tett túl jót a szociális életének, és végül az énekesi álmait is alább adta - inkább óvónéninek ment. Egy tanévet (2017/2018) kint is töltött Németországban erasmussal, most pedig itthon tanul már, kicsit nagyon rettegve a gyakorlati részétől a dolognak.
Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.06.25. 09:24:58

Üzenet küldése