A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Árvai Norbert

 
Beosztása: A Leviatán menedzsere, a Leviatán menedzsere
Nem: Férfi
Életkor: 56 (születésnap: augusztus 19.)
Testalkat: Teljesen hétköznapi látványt nyújt a maga 182 cm-es magasságával és a szolidan sohasem látható izomzatával.
Vonások: Kreolos bőre arra enged következtetni, hogy csörgedezik az ereiben némi déli vér, vagy legalább is egy kis vonó. Egyébként vonásai a helyükön vannak, még mosolygáskor a gödröcskék, vagy a szeme sarkában lévő szarkalábak is. Olyan, mint a jó bor, az idő múlásával csak egyre karakteresebb lesz.
Szem: Mélyen ülő szempár, határozott és némileg borzas szemöldökvonallal keretezve. Sötétebb bőrszínének köszönhetően ez a kékeszöld árnyalat szinte világít.
Haj: Fekete, fazonra nyírt. Ha minden lehetőség bezárulna előtte az életben, még mindig kaphatna szerepet samponreklámban, ugyanis ritka dús és egyébként ápolt hajjal rendelkezik.
Általános öltözet
A szituációtól függ, de valószínűleg a többség az öltönyös kiadást ismeri belőle. Ezek az öltönyök pedig általában sötétek, az ingek ritkán fehérek és a nyakkendőt néha sállal váltja fel, bár ez inkább a téli időszakra jellemző. Megjelenése utal némi ízlésre, de messze nem Blaskovits-szintű igényességről beszélünk.
Az otthoni viselet pedig lényegében semmi extra. Farmer, póló, minden, ami kényelmes. Nyáron papucsban is simán kint flangál az utcán, télen pedig a kötött pulcsi is ugyanúgy a repertoár részét képezi, mint bármi más, amit a normális emberek is hordanak.
Egyébként ilyenkor bátran cseréli le a munkában viselt kontaktlencsét az illúzióromboló, vastag keretes szemüvegre, húz baseball sapkát, vagy mászkál a fejhallgatójával. Igazából… akár a szomszédod is lehetne.
Első benyomás, kisugárzás
Bárkit meg lehet róla kérdezni, hogy mi is volt a véleménye Norbiról az első találkozást követően. Nem valószínű, hogy meg fognak oszlani a vélemények abban, hogy arcpirítóan közvetlen és imádja hallani a saját hangját. Annak ellenére, hogy ez nem éppen egy kellemes ember képét vetíti elénk, mégis rá kell jönnünk, hogy van az a pofátlan magabiztosság, amit csak csodálni lehet.

Leírás

Leírás
Tedd ki a jég hátára és ott is meg fog élni. Ő az, akinek a gazdasági válság idején is két munkahelye volt, ha ma kirúgják, holnap már van új munkája. Valahogy különleges képességgel rendelkezik ahhoz, hogy eladja magát, de itt nem áll meg... Simán el tudná adni a saját anyját, de még a tiédet is, anélkül, hogy ez téged egy kicsit is zavarna.
Tökélyre fejlesztette a több lábon állás művészetét. Sosem titkolta, hogy taxi-sofőrként kezdte és azóta épp csak akasztott ember nem volt. Még a Csontváry-n is megfordult három szemeszter erejéig és valószínűleg az az egyetlen hely, amit végzettség nélkül hagyott el.
Jelenleg a Leviatánban dolgozik 2013. eleje óta, ő tölti be a menedzseri pozíciót. Képesítései mellett valószínűleg bármelyik nagyobb cég is szívesen látná, de most ismét új távlatokban gondolkozik, amihez szüksége van némi szabadságra.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.06.08. 01:04:52

Ez a karakter a Leviatán céghez tartozik.

Üzenet küldése