A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Édes A. Barbara

 
Beosztása: A Mráz Kálmán Internátus tanulója
Nem:
Életkor: 23 (születésnap: szeptember 16.)
Testalkat: Alig 152 centije mellé szilárd alapokkal rendelkezik, közel sem néz ki úgy, mint akit az első nagyobb szél elfúj a lábáról.
Vonások: Igazi porcelán baba.
Szem: Ívelt, tengerkék.
Haj: Hosszú, szőke, hol hullámos, hol egyenes.
Általános öltözet
Az egyetlen, ami biztos, hogy kifejezetten igényes. Jobb napjain a világosabb színek dominálnak, és van, mikor csupa feketébe öltözik. Van csajos napja, mikor épp kiegészítők és gondosan összeválogatott ruhadarabok vannak palettán, máskor meg sportcipős-farmeros, szinte már fiús.
Első benyomás, kisugárzás
Változékony. Általában egy temperamentumos, akaratos fiatal lány, aki nem fél kimondani, amit gondol. Gyakorta szarkasztikus, időnként talán lekezelőnek is hat, de közel sem buta. Vannak napjai, mikor épp kifejezetten mogorva és negatív, máskor éppen csöndes és visszahúzódó, és akadnak napok, mikor gyermeki lelkesedéssel képes a világot nézni.

Leírás

Motivációs levélTisztelt Mráz Kálmán Internátus!

A nevem Édes Barbara, és felvételt szeretnék nyerni az Önök intézményébe a 2015/16-os tanévtől kezdve Gazdálkodás és Menedzsment alap szakirányban. Önök motivációs levél formájában kívánnak tájékozódni a kompetenciáim és személyiségem felől. Tervezetem szerint az alapszak és a Marketing és Menedzsment mesterképzés elvégézése után PR-szakemberként fogok dolgozni. A PR munka igen sokrétű szervezési készséget igényel, és az emberekhez való hozzáértést. Sok dolog kétségbevonható egy ember életében. Keresi a helyét a világban, az orientáltságát, vagy éppen hogy hogyan ássa ki magát a gödörből, ahova a családja ásta. Mindenkinél meg van ez, én sem vagyok kivétel. Az apám több mint három éve nem áll szóba velem, mert kiderült, hogy nem a biológiai apám. Miután a szüleim elváltak, anyám hozzáment a férfihoz, aki 1/40.000.000-mod részben hozzájárult az életemhez, és kiderült, hogy van egy kisöcsém (legalábbis fele részt). Brazil szappanoperába illő sztori, igaz? Nagyjából ezer dolgot tudok kétségbevonni az életemben. Önök is valószínűleg ugyanígy éreznek. Egy dolgot azonban kétségek nélkül állíthatok. Ez pedig az, hogy értek az emberekhez, nem különben a szervezéshez. Nem riadok vissza a kockázatoktól, nem riadok vissza a kihívásoktól. Bármit megoldok, bármit megteszek, ha a céljaimról van szó. Más szavakkal, pontosan az a típusú ember vagyok, aki érvényesülni fog ebben a szakmában.
Tisztelettel,

Édes Anna Barbara

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.04.12. 19:40:00

Üzenet küldése