A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Óvári Zsanett

 
Beosztása: Zenész
Nem:
Életkor: 29 (születésnap: november 01.)
Testalkat: Magas, vékony testalkatú, bár a tömegből nem ezzel fog kitűnni. Hátulról inkább gömbölyded mint elölről, bár így sem lehet oka panaszra annak, aki szemérmetlenül megbámulja.
Vonások: Bájos arca van, noha gyakran torzul fintorba, esetleg gunyoros mosolyba. Mindettől függetlenül szeret nevetni, tekintete, sőt egész lénye roppantul kifejező: élvezi az életet, két kanállal habzsolja az élvezeteket és nem rest kinyitni a száját, ha meg kell védenie magát. Összességében véve, bár pozitív alaknak tűnhet, körbelengi valami megmagyarázhatatlan pesszimizmus és távolságtartás.
Szem: Kékeszöld.
Haj: Mikor milyen. Úgy változtatgatja a színét, mint más a fehérneműjét. Lehet, este elmegy bulizni neon zöld tincsekkel, kimegy a mosdóba, és mire visszamegy a pulthoz, már lilában pompázik. Mindenesetre a kék a legkedveltebb színválasztása.
Általános öltözet
Változó. Szakadt farmer csipkeharisnyával, csőnadrág bakanccsal és kinyúlt pulóverrel, esetleg vastag, bundás dzseki kötött, pompomos sapkával. Nem hétköznapi a megjelenése, a téli csizmájához ugyanolyan szívesen vesz fel haspólót, mint hosszú ujjú kardigánt.
Első benyomás, kisugárzás
Maga a megtestesült időzített bomba. Az egyik pillanatban fut, szalad, pörög, mindent egyszerre akar csinálni, hogy aztán félbehagyva munkáját mélységes letargiába süppedjen, és semmihez ne legyen kedve. Hangulatingadozásai gyakoriak, melyeket érthető okokból nem mindenki tolerál jól a környezetében.

Leírás
Óvári Nimród és Harmathy Eszter első szülött gyermeke, akit kicsi kora óta szerpentáriusnak szánt az apja. Szülei nagyon sok pénzt költöttek taníttatására, és bár a kislány nem sok hajlandóságot mutatott a számok iránt, igyekezett Nimród kedvére tenni.
Két éves volt öccse, Zalán születésekor, akinek szintén meghatározott jövőképet képzeltek el - gemmáriusként. A két testvér eleinte harmonikus családban nevelkedett, mígnem Zsanett egy alkalommal szemtanúja volt testvére elverésének. Az eset nagyon megijesztette a kislányt, aki elhatározta, innentől fogva megvédi kisöccsét, kerül, amibe kerül. Ő is lázadozni kezdett hirtelen haragú apjuk ellen, azonban mindinkább ellenkeztek, annál rosszabbul jártak.
Tizenegy évesen a Lelkek tükre a Karpenába osztotta, problémás diák volt a hat év alatt. Nem sokkal később jött az öccse is, akivel bár más ösvényre jártak, tartották rendszeresen a kapcsolatot. Idő közben persze mindkettejüknek kialakult a maga baráti társasága, 2007-ben pedig továbbállt a Csontváry zeneművészeti karára. Ez volt az a pont, amit az apja végképp nem tudott tolerálni, és közölte lányával, nem szívesen látott tagja a családnak. A főiskolában kezdeti szárnybontogatás gyanánt több együttesben is dobolt, ám hamar eltűnt a diákság sűrűjében, mikor Zalán ide is követte nővérét. A diploma megszerzése után a négy fős Hotel Mentál zenekar tagjaként ismerhetik, szórakozóhelyeken, fesztiválokon és rockmaratonokon lépnek fel leginkább.Kapcsolatok
Morvai Kászon: A Csontváry jófej tanárbá'ja. Egyszer nem tanultam a vizsgára, mert nem volt időm, és azt mondta, ha délutánra benyalom az anyagot, újra mehetek. Hát nem meglett az a nyamvadt tárgyam?
Rónai Fülöp: Egészen addig egy tündérborsó volt, míg.. hagyjuk. Csak hagyjon békén ő is, meg az egész csontvárys bagázs is.
Farkas Olivér: Egyszer a zenetáborban.. na jó, nem. Szoktunk együtt zenélni fesztiválokon, bírom a gyereket mert nagy dumás, csak nem egy stílusban nyomjuk. Nem baj, kevesebb a konkurencia.
Óvári Zalán: Miért van az, hogy ha ő valahová beteszi a lábát, akkor én ott megszűnök létezni?
Bárkay Sebsetyén: Csóri kis Sebi.. mindenki cseszegeti, pedig csak nyugalomra lenne szüksége, meg arra, hogy békén hagyják.


Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.10.05. 22:12:31

Üzenet küldése