A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Őri János

 
Beosztása: Éjjeliőr
Nem: Férfi
Életkor: 26 (születésnap: augusztus 16.)
Testalkat: 185 centi körül van, kifejezetten erős, az élet megedzette.
Vonások: Szeplők... szeplők mindenhol!
Szem: Leginkább türkiz, bár nehéz megállapítani.
Haj: Vörös dróthaj, mindenképpen rövid, de öt milli és öt centi között váltakozhat.
Általános öltözet
A legtöbb ruhája már rég kopott, gyakran szakadt is. Néha akár piszkos is lehet. Semmi nagy márka vagy elegáns darab, általában farmer/póló és egy sportcipő, amit már csak a szentlélek tart össze.
Első benyomás, kisugárzás
Nagyon szélsőséges lehet a megítélése attól függően, hogy éppen milyen állapotban van. Jó napjain vicces, pörgős, ötletekkel teli, kissé hiperaktív, de alapjában véve remek társaság. Rossz napjain, vagy esetleg ha valami tudatmódosító hatása alatt áll, akkor hajlamos hirtelen dühkitörésekre, ön-, és közveszélyes magatartásra, és látszólagos ok nélkül is képes inzultálni másokat.

LeírásHárom idősebb és kettő fiatalabb testvére van, ezek közül csak eggyel közös mindkét szülő. Négy éves korában vették először védelembe, többször is visszakerült az anyjához, de sosem tovább, mint egy hónap. Eddigi élete túlnyomó részét a Cseppkő Gyermekotthonban töltötte, kétszer került javítóba - egyszer szökés miatt, másodszor pedig késsel támadt az egyik nevelőre, de személyi sérülés nem történt.
Tizenhárom évesen diagnosztizálták borderline személyiségzavarral, azóta kap gyógyszereket és járnia kell terápiára is. Előbbieket nem szedi rendszeresen, utóbbiakról igyekszik minél többet ellógni.
Általános iskolába nem is egybe járt, nehezen végezte el a nyolc általánost is, utána esze ágában nem volt gimnáziumba menni. A szakképzésre próbálták rábeszélni, maradt egyszerű OKJ-s tanfolyamnál - biztonsági őr képzést végzett. Jelenleg egy üres raktárépületet őriz a legtöbb éjjelen.
Nehéz természete miatt kevés ember viseli el hosszútávon, mindenki igyekszik tartani a két lépést. Ez alól egyedül Mickey kivétel, akihez szinte már beteges módon kötődik, és akinek valamilyen csodával határos módon még nem lett belőle elege. Amíg utógondozói ellátásban részesült együtt laktak a gyermekotthon egyik garzonlakásában, azonban miután betöltötte a huszonegyet, kénytelenek voltak elhagyni azt. Jelenleg a Quittner egyik leglepukkantabb lakótömbjében élnek, és igyekeznek nem sokat késni a lakbérrel.
A mágia létezéséről akkor szereztek tudomást, amikor egyik nyáron egy rakás likantróp kezdett el rohangálni a városban. Sikerült konkrétan mindenki elől elbújniuk, csupán pár hónappal később egyik haverjuk unszolására regisztráltatták magukat suttaként.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.02.25. 20:35:11

Üzenet küldése