A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Őri Ramóna

 
Beosztása: a Kormon Lehel Tehetséggondozó tanulója
Nem:
Életkor: 19 (születésnap: január 07.)
Testalkat: Fiatal kora ellenére kifejezetten magas (184 cm), és a sportosan formás kategóriába esik. Korán érő.
Vonások: Határozottan egyedi megjelenést kölcsönöz neki bronzos bőre, kerekded orra és ívelt ajkai.
Szem: Zöldesen fénylő, széles mandulavágású szemek, amelyek talán kicsit nagynak is tűnnek az arcában.
Haj: Sötétbarna, erőteljesen hullámos.
Általános öltözet
Nem éppen az upper eastside-i butikokból válogat, agyonhasznált farmer, sokat hordott póló. Nem nagyon válogatós, nem engedheti meg magának, hogy kifejezett stílusa legyen.
Első benyomás, kisugárzás
Riadt őzikének tűnhet nagy szemeivel, hosszú nyakával, kerekded arcával, csendességével és időnkénti bizonytalanságával. Teljesen egyértelmű, hogy likantrópról van szó, de hamar elkönyvelhető az is, hogy nem rég óta erősíti az éjlény tábort.
Ha szóba elegyedsz vele, valószínűleg kedvesnek és udvariasnak találod majd. Nem az a típus, aki össze-vissza fecseg. Ez nem jelenti azt, ugyanakkor, hogy egy védtelen kislány. Gyakran tűnik fel a szemében egyfajta keménység, ami azon emberek sajátja, akik túl korán láttak túl sokat a világból.

Leírás

A kevert származásúak és a mágusok gyerekei el se tudják képzelni, milyen az, amikor fogalmad sincs magadról. Arról, mi lakozik benned. A mágiáról magadban.

Egy otthonban töltöttem a gyerekkorom nagy részét. Talán az egyetlen dolog, amit apámnak köszönhetek, hogy miután valószínűleg anyám lepasszolt neki, legalább a nevét képes volt a megfelelő papírokra beírni, így nem voltam teljesen egyedül. Van két bátyám, akik hozzám hasonlóan nevelkedtek ugyanazzal az apával a hátuk mögött. A kóter nem egy álomhely, de egészen oké, ha vannak, akik gondoskodnak rólad.

Aztán itt volt a mágia dolog... majdnem felgyújtottam egy ruhás szekrényt, akkor derült ki, hogy miféle vagyok. Bedugtak a Martionba, és... leginkább ezzel telnek azóta az éveim. Nyáron meg irány vissza. Kellemes a suliban a környezet, aláírom, de valahogy sosem találtam igazán a helyem. Mondjuk ismerős arc is volt Sugi személyében, meg persze tartom a kapcsolatot a tesóimmal úgy nagyjából. Mint kiderült, az átlagnál jóval erősebb mágus vagyok, és emellett különös vonzalmat mutatok a tűz felé.

Mondhatni a sors fintora, hogy amíg 2012-ben sikerült elkerülnöm az egész spontán telihold mizériát, 2015-ben már nem voltam ilyen szerencsés, én is likantróppá váltam. Eleinte és még most is nagyon új és szokatlan így minden, és valahogy a Falka sem tűnik otthonnak nekem. Nem szeretem a tömeget.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.05.20. 21:54:45

Üzenet küldése