A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

A Professzor

 
Beosztása: Szellem


Nem: Férfi
Életkor: 28 (születésnap: október 28.)
Testalkat: Átlagos magasság, átlagos alkat. A tagjai kissé hosszabbak, ezért a mozgáskulturája agitált.
Vonások: Markáns áll, magas homlok, széles orr, szinte láthatatlan szemöldök. Lófejű brit, annyira nem szabályszerűen szép, hogy ettől lesz megkapó.
Szem: Zöldes, mélyen ülő, általában koncentrált, vagy barátságosan félholdra húzott kerek szemüvege mögött.
Haj: Barna, egyenes, oldalra nyalva rendezett, vagy előreugróan rendezetlen.

Általános öltözet
Mindig ugyanaz, tetőtől talpig: Halványkék ing, félrecsúszott nyakkendő, kötött mellény a kockás zakó alatt, mind-mind a barna különböző árnyalataiban. Grafitszürke halszálkamintás, élére vasalt nadrág, és kissé használattól megkopott orrú, fekete félcipő, zsebóra. Hogy az összkép télen is tökéletes legyen, néha egy durva tapintásúnak tűnő, barna nagykabát is előkerül. Semelyik ruhanemű sem felel meg a ma divatjának, túl archaikus, és viseltesen a férfire illik. Egyszerűen nem ide való.

Első benyomás, kisugárzás
Már első pillantásra is annak látszik, ami: Ittragadt lélek. A színei megfakultak, szinte áttetszően szürkeárnyalatos. Érinthetetlen matériája a mágusok és a mágikus lények számára jelenik meg a fizikai síkon. Harminc környékén járhatott éveinek számát tekintve, mikor maga mögött hagyta a létet, de ez a tény nem sokat változtatott a habitusán: Intelligens, de mindig is külső szemlélődő, megfigyelő, érdeklődő-értékelő. Lelkes, tettre kész, bár ebből fakadóan néhol szétszórt. Meglehet az is, hogy mély, szinte katatóniával határos koncentrációba mélyed.

Leírás


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.10.19. 21:37:42

Ez a karakter a Núber Kutatóintézet céghez tartozik.

Üzenet küldése