A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Abai Cecil

 
Beosztása: Hangtechnikus
Nem: Férfi
Életkor: 38 (születésnap: március 11.)
Testalkat: Magas, széles vállai az átlagnál nagyobb erőre engednek következtetni.
Vonások: Finom, már-már nőies vonásaival erős ellentétben áll markáns állkapcsa.
Szem: Gyönyörű, kristálykék szemeit ritkán látni, mert gyakran süti le tekintetét, és általában nem tart szemkontaktust sem.
Haj: Világosbarna, göndör, dús. Rövid, mivel nagyon nem akar hasonlítani Balázs Palira.
Általános öltözet
Semmi feltűnő, semmi hivalkodó, semmi átlagostól eltérő. Farmer, póló, néha egy-egy ing.
Első benyomás, kisugárzás
Nem kizárt, hogy észreveszed, hiszen magas, és kifejezetten jóképű is - pedig ő mindent megtesz, hogy ne lehessen felfedezni a jelenlétét. Nyilvános helyen mindig a sarokban ül, legtöbbször egyedül, és próbál elkerülni mindenféle szemkontaktust. Tartása zárkózottságról árulkodik, ritkán hallani a hangját, utcán leszegett fejjel jár. Keveseket enged közel magához, azokhoz viszont ragaszkodik - remek barát.

Leírás


Keveset lehet róla tudni - nem mert annyira titokzatos lenne, hanem mert keveset oszt meg. Nincsen sok embernek türelme kivárni, hogy közel engedje őket magához. Egyszerű, talan fiú volt - a visszahúzódó, sokat piszkált fajtából -, érettségi után OKJ-s képzésen szerezte a szakmáját. A 2012-es nyári spontán telihold óta sutta, ugyanis amilyen szerencsétlen, bemarták. Persze ezt sem reklámozza, de igénybevette a Falkaközpont nyújtotta lehetőségeket, és beköltözött az egyik új szobába. 2010 óta pedig a 16-osban dolgozik, néha a pultba is beáll, ha szükség lenne rá - de inkább a konyhában segít be, ott kevesebb emberrel kell kontaktusba kerülnie.Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.06.08. 11:33:13

Üzenet küldése