A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Abai Norina

 
Beosztása: Harcművész, Oktató
Nem:
Életkor: 21 (születésnap: szeptember 01.)
Testalkat: 167 cm, 62 kg. Vékony, csinos, testsúlya magasságához megfelelő
Vonások: Szép formás arc, szimmetrikus arcberendezés
Szem: sötétbarna, mandulavágású
Haj: világosbarna, enyhén hullámos, dús, ápolt
Általános öltözet
Kényelmes ruhában jár. Általában minta nélküli, egyszínű ruhákat hord. Sokszor vesz fel nőiességét sugárzó ruhákat, pánt nélküli ruhát, szoknyát és hasonlót, de amikor kedvenc időtöltésének, a harcművészetnek hódol, mindenképpen kényelmes öltözéket ölt. Egyszínű pólót, fekete leggings-szel.
Első benyomás, kisugárzás
Külső: Csinos, nőies. Elsőre talán törékenynek tűnik, de senkit nem kell megítélni első látásra. Igenis kemény és erős nő, kívül belül. Olyan, aki után a férfiak megfordulnak az utcán. Sötét, igéző szemei könnyen elrabolják a férfiak szívét. Világosbarna haja pedig könnyen omlik a vállára. Belső: Türelmes és kedves. Persze mint minden nőnek, neki is vannak rosszabb napjai. Vannak szintén aggályai, és megszokásai. A reggeli kávé előtt nem érdemes hozzászólni, nem kaphat senki normális, vagy legalább kedvesnek mondható szavakat. Azonban a legtöbbször olyan mint egy kezes bárány. Kerüli a konfliktusokat, és dúl benne a versenyszellem.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Vörösvári Vijjogó Varjak

Leírás

Előtörténet: Életem első 18 évében sok minden történt velem. 1996 szeptember elsején születtem vidéken, Komárom-Esztergom megye egy piciny városában. Néhai édesapám, Abai László életének 45. évében bányarobbanásban elhalálozott. Akkor még csak 7 esztendős voltam. Édesanyám varrónőként dolgozik ugyanabban a városban, ahol már vagy húsz esztendeje. Miután édesapám meghalt, anyám egyedül nevelt engem. Sok időt töltöttem a nagyszüleimmel, amikor anyám dolgozott. Márpedig rengeteget dolgozott a megélhetésünkért. Szóval gyakorlatilag a nagyszüleim neveltek. Már kiskoromban megmutatkoztak a képességeim, nem csak a mágia iránt, hanem a harcművészetek iránt is. 13 éves koromra már nem csak sportként űztem a harcművészeteket. Lételememmé vált, és profi szinten űztem. A következő éveket a nagyszüleim halála után már magániskolában töltöttem, a szülővárosomtól távol. Ritkán jártam haza. Sok idő eltelt azóta. Most tanárként telepedek le itt, Maróton. Harcművészetet oktatok.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.07.31. 17:53:02

Üzenet küldése