A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Adele Hopkins

 
Beosztása: Biztonságtechnikai mérnök
Nem:
Életkor: 34 (születésnap: július 31.)
Testalkat: Átlagos, kicsit talán alacsonyabb, kellemes megjelenésű hölgy.
Vonások: Kedves, kerekded arca van, amolyan hétköznapi báj jellemzi.
Szem: Mogyoróbarnák, egy kis arany cirmossággal, arca egyedüli különlegessége.
Haj: Eredetileg csokoládébarna, könnyed hullámokkal, de gyakran szereti változtatni kedve és ízlése szerint.
Általános öltözet
Lezser, praktikus darabok alkotják ruhatárát, mégis az összképet áthatja egy kis elegancia, de csak a hétköznapok világából. Inkább a föld színeket részesíti előnyben, bár szó se róla, nőként bármibe, bármikor, szeret öltözködni.
Első benyomás, kisugárzás
Elsőre a legtöbben egy kedves, segítőkész embert látnak benne, aki lelkes a munkájában, nyitott az új dolgokra és mindenkihez van pár jó szava. Szinte senki se hallott tőle még egy haragos szót, igyekszik kompromisszumra jutni a vitás kérdésekben is.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Félig angol, félig magyar származású hölgy, a szigetországban látta meg végül a napvilágot is, Bath-ban, egy igazán gyönyörű városban. Kiskorában itt nevelkedett, de mikor tíz éves lett, édesanyja ragaszkodott hozzá, hogy Magyarországon, a Martionban kezdje meg mágikus tanulmányait. A Lelkek tükre végül a Karpena ösvényére osztotta be. Ideális hely volt a számára, szép emlékeket őriz onnan. Ráadásul mentora örömére ő nem öregbítette a büntetőmunka gyűjtők hírnevét sem. Már korán megmutatkozott, hogy jó érzéke van a mágikus tárgyakhoz, különösen az átváltoztatásokhoz és a bűbájokhoz, ellenben átkozódni valahogy sosem tudott igazán. Egyesek szerint hiányzott belőle a tűz, hiszen az évek alatt szinte sosem lehetett tőle hangos szót hallani. Talán, mert a tornacsarnok falai között találta meg ennek az útját. Könnyed, hajlékony lány volt már egészen kicsi korától, szinte egy macska ügyességével megáldva. Ezek után nem is volt meglepő, hogy az ötödévben megkezdett abeomágia tanulmánya meghozta gyümölcsét, első sikeres átváltozásakor egy éjfekete házimacska alakját öltötte fel.

Mégis, az érettségije után visszautazott szeretett Angliájába, és itt jelentkezett felsőoktatásba. A matematika és a fizika iránti érdeklődéséből fakadóan végül biztonságtechnikai mérnöknek tanult, mind a talanok, mind a mágusok között. Hamarosan egész szép fejlődésnek indult a karrierje, így néhány év eltelte után már nemzetközi projectekbe is beszállhatott. Ennek köszönhetően ismét Magyarországra költözött, így jelenleg most Budapesten él. Itt kellett rájönnie, hogy az életét sok tekintetben övezi egyfajta kettősség, kezdve akár a származásával…

Otthonában előszeretettel jár macska alakban, sőt, gyakorta alszik így. Sokszor pihentetőbb tud lenni a számára, mint másképp. Ritkán jár társaságba, még ha ismeretségi köre széles is. Mégis, csupán egyetlen kéz van, amely a macskát is képes megszelídíteni…

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.06.01. 23:08:41


Ez a karakter rendelkezik egy Jószerencse nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése