A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Adi Sejla

 
A Karpena ösvény diákja, Első évfolyam
Nem:
Életkor: 17 (születésnap: január 20.)
Testalkat: Magas, vékony, de izmos.
Vonások: Lágy vonásai éles ellentétben állnak természetével. Kedves arca megtévesztheti azt, aki a külsők alapján ítél.
Szem: Smaragdzöld
Haj: Félhosszú, barna, egyenes.
Általános öltözet
A Karpena mindenkori hivatalos öltözetét viseli barna bakanccsal párosítva - ami látható első ránézésre. Alatta viszont rendszerint vékony, 12 évének megfelelő színű és változatosságú topokat, farmer rövid szoknyát hord. Csak lezser és kényelmes cuccokat visel. Varázspálca mindig a farmer zsebében van (hirtelen harcokban hátrányára...).
Első benyomás, kisugárzás
Bár arca kedves, ő maga kissé hideg és tiszteletlen. Első benyomásra nem teljesen épelméjű, mondhatni bolond. Beszéd közben hajlamos grimaszolni, fintorogni, ha valamit un vagy ha valami nem tetszik neki.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bűbájos Boszorkák (3)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák II. csapat

Leírás

Sem apját, sem anyját nem ismerte. 2 éves kora óta a nagypapa nevelte. Legalábbis ő annak hívta az öregembert abban a nagy várban, ahol laktak. A család tagjai évszázadokra felmenően tiszta varázslók, nemes származásúak, leszámítva az édesapja egyik botlását, aminek lett ő az eredménye. Legalábbis a nagypapa így mesélte. Az egyik vasárnapi ebéd után. Míg egy másik ebédkor meg az került elő, hogy tökéletes szülei boldog házasságának "terméke". Egy másik ebéd alkalmával meg már szülei sem voltak. Szóval sem származása, sem családja nem ismert, de az igen, hogy van benne egy kevés érdeklődés a mágia iránt. Nagypapája íratta be az iskolába, hogy megszabaduljon tőle. Ezért nem valószínű, hogy valaha is viszont látja majd őt. Halovány emlékei vannak csak gyermek koráról, az iskolától azt várja, hogy segítsen neki az iskola az életét összerakni, az emlékeit megtalálni vagy csak emlékezni. Kiváló nevelést kapott, de ajándékokat sosem. A "tisztelet" szót ismeri, de nagy ívben kerüli. Gazdag, legalábbis a bankja ezt írta, de hogy miből lett gazdag, azt nem tudja. Sokat adakozik, mert hiszékenysége kihasználható. Persze nem minden hülyeségre ad. Ilyen családi háttér után persze nem meglepő, hogy állandóan lázad.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.01.16. 22:57:37


Ez a karakter rendelkezik egy Xenon nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése