A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Adler Frida

 
Beosztása: Party hostess
Nem:
Életkor: 27 (születésnap: április 01.)
Testalkat: Magas és vékony. Nőies, hosszú lábakkal rendelkezik.
Vonások: Kerek arca, kissé hegyes álla és magas homloka van.
Szem: Ívelt szemöldök alatt szürke, mandulavágású szempár.
Haj: Hosszú, mézszőke tincsek.
Általános öltözet
Általában csinos, nőies ruhákat hord, nem egyszer többe kerülnek, mint amennyi a saját fizetése, de hát ez az elvárás. Főleg, ha dolgozik, és rendezvényre megy. De azon kívül, hogy kötelező, élvezi is, mint mikor a gyerekek hercegnősdit játszanak. Máskor viszont szakadt farmerban, pólóban lehet látni, kapucnival a fején, napszemüvegben, ilyenkor általában rájön a bújkálhatnék. Így szerinte nem fogják felismerni.
Első benyomás, kisugárzás
Első látásra egy magabiztos, dinamikus lánynak látszik. Elég vele pár szót váltani, hamar kideül, hogy elég nyílt, néha túlságosan is. Ha kérdezik, megmondja a véleményét, akkor is, ha sértő lehet. Sőt, néha olyankor is megosztja a gondolatait, mikor nem kéne. Ugyan akkor remekül tud titkot tartani. Pont ezért nem mindig lehet tudni, hogy miért olyan vidám, mosolygós, és van benne mindenben, vagy éppen mogorva, és alig lehet hozzászólni. De bármilyen napja is van, jóformán bármiben benne van, leginkább akkor, ha valami előnye származik belőle, lévén meglehetősen önző teremtés. Nem szeret várakozni, nagyon türelmetlen, minden most kell, még tegnapra.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

1991. április 1-én, bolondok napján született, bátyjához, Mátéhoz hasonlóan a vándorcirkuszban, ahol egészen négy éves koráig élt is.
Barátokat szerzett, így mikor elköltöztek, ő mindig nyúzta az anyját, hogy menjenek vissza. Nyolcévesen viszont már egyedül ment, és ott töltötte minden szabadidejét. Ennek köszönhetően nagyon sok mindent kipróbált, és kevés dolog van, amitől fél, ha ugyan van olyan. Hiszen oroszlánt etetett, a kardnyelő tanítgatta, és egyszer, titokban még az ágyúba is bemászott. De ez titok.
Majdnem mindent bevállal azóta is, ezért is lett a család fekete báránya. Még a cirkuszban összeismerkedett a tűzzsonglőrrel. Mivel neki is lételeme a tűz, együtt bandáztak, és bármit kipróbáltak, legyen az cigi, pia, és társaik. Sőt, egyszer még el is szöktek, de két nap után egyszerűbb volt hazamenni, mint nyulat vadászni az erdőben.
Kezelhetetlensége miatt a szülei nem is bánták, hogy Martionba jár, ott legalább szem előtt volt, remélték, hogy annyira nem tud bajba kerülni. Gondolták ők.
Az első pár évben még rendben is volt minden, de harmadikra újra jöttek a problémák, amit a szülők leginkább az eredményein láttak, és az iskolából érkezett leveleken. Ekkorra kezdte el felfedezni a tűzben rejlő lehetőségeket, így tényleg egyre több probléma lett, hiszen állandóan kísérletezett, mit tud megcsinálni, illetve meddig mehet el. Legtöbbször túl is lépte ezt a határt.
Sok viszontagság ellenére sikerült kijárnia az iskolát. Azt hitték idővel lehiggad, de továbbra is előfordultak balesetek.
Nem számít, hogy éjjel van, vagy nappal, rengeteg gyertya ég a szobájában. És jó esetben csak az.
Érettségi után jött az újabb vita, hogy tanuljon tovább, viszont ő erre nem volt hajlandó. Egyre inkább elvadult. Már rendszeresen cigizett, és elég gyakran rajta kapták, hogy züllik. Rengeteg veszekedés és sírás után fogta magát, lelépett. Barátoknál csövezett legalább egy hétig, mikor a szülei hazacibálták, mégis csak a kislányuk.
Akkor eldöntötte, hogy ő meg fog állni a saját lábán is. Elég talpraesett, hogy kitaláljon valamit, így mikor jött egy idősebb, gazdag férfi, aki nem leli kedvét a feleségében, boldogan tartott vele. A pasasnak nem független, pont ezért, hogy kiélhesse magát más „területeken”, bármit felajánlott a lánynak. Így meg van oldva a lakhatás, és minden más.
Kivéve, hogy az apja nem nagyon szeretné látni sem, neki nem veszi be a gyomra azt, amit csinál. De hogy neki se lehessen kifogása az élete ellen, hostesskedni kezdett. Na nem csokit meg joghurtot kóstoltat, inkább tehetős férfiakat kísér el különböző rendezvényekre, tárgyalásokra akár. Ez persze hétpecsétes titok. Reméli ő.
Ebből van elég jó keresete, amit hamar el is költ, ha épp talál jobb „elfoglaltságot”, és ilyenkor nem is megy melózni. Pillanatok alatt eltapsolja az egész keresetét. Várja az újabb melót, amiből nem csak pénze, de némi függetlensége is lesz.
Előfordul, hogy eltűnik rövidebb-hosszabb időre. Nem vallja be senkinek, hogy miért, és el sem lehet érni. Ilyenkor eluralkodik rajta a paranoia, és biztos benne, hogy valaki követi, vagy el akarja kapni, vagy akár meg is ölni. Száz százalékig biztos benne, hogy megfigyelik, a telefonját pedig lehallgatják. Ez az állapot eltarthat akár egy-két hétig is, de amint lenyugszik, mintha mi sem történt volna, visszajön, és folytatja az életét, ahol abbahagyta.

Kapcsolatok
Apa – Jóformán kitagadta. Neki nincs szüksége egy ilyen züllött lányra. Miért nem tud olyan lenni, mint a bátyja? Tanulni, normális életet élni. Hazajöhet, persze, de őt hagyja békén leginkább.
Anya – Az ő kislánya. És bármennyire is nem tetszik neki, hogy milyen életet él, szereti. Pedig a lány sokszor úgy beszél vele, mint a kutyával, rácsapja az ajtót, figyelembe sem veszi azt, amit mond. De ha baj van, mégis számíthat rá. Nem nagyon él ezzel a lehetőséggel, csak ha már nem bírja megoldani egyedül, sem Mátéval, és olyankor az anyja határtalanul boldog. De ilyen jó, ha kétszer megtörtént eddig. A lány inkább a hálátlan kategóriába tartozik a nővel szemben.
Báty – Máté. Ő a tökéletes minta, azt az életet kéne élnie, amit ő persze nem tesz. Sokat szívja a vérét, főleg a tánc miatt. Gyakran veszekednek, és küldik el egymást más éghajlatra, ugyan akkor, ha gáz van, mindig számíthat a fiúra. Nem egyszer sírt át nála éjszakákat, de csak azért meri ezt megtenni, mert tudja, ahogy elmúlik, az egészet el is felejtik. De legalább is úgy tesznek, mintha meg sem történt volna. Ezért cserébe Máté is bármikor számíthat a lányra, és ha puffogva, veszekedve, vagy piszkálódva, de segít neki. Mindig.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.09.30. 22:08:44

Üzenet küldése