A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Adler Máté

 
Beosztása: Csontváry Tánc és Mozgáskultúra

Nem: Férfi
Életkor: 31 (születésnap: július 23.)
Testalkat: Magas, izmos, sportos alkat. Lévén táncos.
Vonások: Magas homlok, szögletes arc, formás orr szerkezet, kis ajkak, így nagyon bőven.
Szem: Barnás-zöld.
Haj: Rövid, barna, gondosan beállított.

Általános öltözet
Nyáron szereti az ujjatlan felsőket, rövid nadrággal, vászoncipővel. Rövid ujjú ing, farmer... Nagyon szereti az elegáns darabokat, szövet nadrág, farmer, ing.. lazán, sportosan, de elegánsan.

Első benyomás, kisugárzás
A srác meglehetősen barátságos, ha nem éppen azt éli, hogy a világ az ellensége és semmi sem fog sikerülni. Nagyon ritka, de ha valami nem úgy alakul, ahogy eltervezte, akkor el tud kenődni. Amúgy sem a túl mosolygós fajta, inkább csendes szemlélő, befogadó. Figyel, tanul, okul, felhasznál. Szívesen ismerkedik, szívesen beszélget, de nem jópofiskodik. Őszinte, egyenes alkat.

(+12)


Lássuk, hogy is kezdhetném az életem elmesélést, hogy csak pár szó essék a múltamról?

Kezdeném azzal, hogy első körben felkértem édes jó anyámat, hogy pár szóban mondja el milyen vagyok, hogy éltünk.... De sírva leült és elkezdte megírni a memoárom.... Köszi anya.... inkább hagyd rám, félek nem lenne elég egy év sem, de megvan a sikersztori témája.

1988-ban láttam meg a napvilágot, illetve a Holdét, mert éjszaka volt. Odakint farkasok vonyítottak, baglyok sikoltoztak, tücskök ciripeltek, és tigrisek ordítoztak. Ugyanis anyám és apám egy vándorcirkuszban dolgoztak, így sikerült egy állatkert közepén megszületnem. Lehettem volna az új megváltó, jah nem.... ott kicsit mások voltak a körülmények. Sem tömjén, vagy mirha, még csak március sem... akkor mégsem. Nekem dög meleg jutott, legyek, kardnyelők és mindenféle fura fazon.
7 éves koromig éltünk a cirkusszal, sok mindenbe belekóstoltam. Az egyetlen biztos dolog az életemben a mozgás szeretete, szinte minden érdekelt a trambulintól, az oroszlánszelídítésig... És persze a ZENE! Így, nagyon nagy betűkkel, csupa nyomtatottal és mindenféle hagyományával. Ereimben zene lüktet, lábaim azonnal élere kelnek, elkap a Táncoló Talpak effektus. A zene kell és a tánc.
Az egyetlen fix dolog az életemben a sport. Amióta az eszem tudom, azóta űzöm, minden változatát. Általában nyártól nyárig vagyok rabja egy-egy őrületnek. Voltam úszó, lovas, deszkás, koris, bmx-es, de minden évben, minden kedden táncolni jártam és minden egyes nyáron lenyomtam egy tábort, ami táncról szólt, mindent kipróbáltam.

A testem a templomom!
Óvom, őrzöm, vigyázok rá, mert addig lehetek sikeres, míg egészséges, rugalmas, erős, izmos, hajlékony.

Martion elvégzése után 2 évig próbáltam munkát vállalni mindenféle színházakban. A házalás mellett pedig próbáltam megélni, mert anyámék csak akkor támogatnak, ha tovább tanulok. Így két év után beiratkoztam A "Budapest Táncművészeti Stúdió" Szakközépiskolába, ahol 5 évig okítottak a tánc rejtelmeire. Az iskola jóvoltából szereztem alap képzettséget, és felléptünk Ausztriában és Németországban.
Egy éve pedig beütött a mély szerencse, és felvételt nyertem a Csontváryra, így ott boldogítom a népet. Idén pedig kaptam egy nagyon kedves, aranyos, helyes lányt partnernek. Hajnalka, a drága... Néha agyon csapnám, tépném a haját, máskor olyat alkotunk együtt, hogy a fellegekbe repülünk. A lány őrült, de gyönyörű, izgalmas, hisztis picsa, mégis imádom, máskor gyűlölöm.

Meginterjúvoltam pár barátomat, hogy mi a véleményük rólam, álljon itt minden cenzúrázatlanul:
- Rólad, haver? Azon kívül, hogy hülye vagy? Na de komolyan. Kreatív és nagylelkű, de baromira szeszélyes vagy ember. (Azért vannak a jó barátok...)
- Fúú, hát, én kiemelném a rossz oldalaidat; néha tolakodó vagy, és hatalmaskodó, szeretsz irányítani és elég merev is vagy. (köszi, jó barát vagy)
- Jaj Máté, te nagyon hűséges alkat vagy, meg kedves, és melegszívű, és nagyon lelkes, ha érted mire is gondolok. (Upsz egy exbarátnő, akitől sikerült jól elválni.)
- Téged, drágám beragyog egy belső nap, amitől izzol, és izgalmas jelenség vagy. Lángol körülötted a világ, te olyan igazi jellem vagy, édesem. (Köszi anyu.... váh.)
- Baromi egoista vagy, meg lekezelő, és mellé egoista és önközpontú... azért bírlak. (Anyád hogy van?)
- Jól táncolsz barátom, de a csillagok még odébb vannak... (A bizakodó tanár...köszi a biztatást. Jól orrba nyomlak és lesznek csillagok...grrr)
- Máté? Jah, az te vagy? Öööö, aha, szóval tudsz a levegőben spárgázni? Tényleg? (Ecsém, ez ki??)

Mit is mondjak még el magamról?
- A nagynéném lakásában lakom, ez egy kicsi garzon, de míg utazgat, addig itt héderelek, az Okotgonnál.
- Van egy kutyám. Egy Boston terrier, Lecsó névre hallgat/na, ha valamire hallgatna. Kislány, Lecsó...
- Van egy kocsim, egy fekete opel astra 1.6-os. Ősrégi, de gurul, és ennyiben már jó is. Imádok vezetni, de néha elvisz a zene, és... köhöm. Nah igen... jó, hogy ebben IS jó vagyok.
- Makacs, akaratos, makrancos vagyok. Amit akarok, azért erősen küzdök, a lehetetlen számomra csak egy szó a szótárban, nem hiszek benne. Minden elérhető. A célok pedig csak szentesítik az eszközöket.
- A SIKER íze a motivációm.
- Világhírű táncos leszek, és ehhez el kell érnem, hogy Hajni is az legyen. Az elkövetkező években Ő lesz az ugródeszka, s én az övé.
- Bevallom titkoltan, hogy elég jó nő, majd azért tolom kicsit, már a ranglétrán felfelé... höhö.
- Opera bérletem van, a nagyanyámmal járok előadásokra. Ha ezt valaki hozzám vágja.... megölöm.
- Imádom a rántott húst... ha valamit el akarsz érni nálam, hozz rántott húst meg muffint...


Leírás


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.20. 10:29:21

Üzenet küldése