A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Adlerstein Fruzsina

 
Beosztása: a MagiKaja Kft. fejlesztési osztályvezetője
Nem:
Életkor: 31 (születésnap: március 30.)
Testalkat: 163 centi vagyok és büszke minden milliméterére! Talán a családomban én vagyok a legkisebb, de mégsem nevezne senki kislányosnak. Helyén van rajtam minden, aminek lennie kell, nem küzdök sem a súlyommal sem a magasságommal. Csak úgy jó ahogy van.
Vonások: Finom, elegáns vonásaim vannak, de a nemesi ősök összképén némiképp ront, hogy általában csalfa mosollyal látni.
Szem: Kaptam erről már mindent. Zöld, barna, zöldesbarna, mocsárzöld. Ahogy neked tetszik, én inkább csak azzal törődök, hogy a pillantásom kellőképp csábító, és szempilláim hosszú, dús hada segít nekem ebben.
Haj: Hátközépig érő, sötét csokoládébarna. Általában kiengedve hordom, hogy érvényesülni tudjon az a pár hullám, amivel a sors megáldott, de ha feltűzöm egy-egy alkalomra, ekkora hajzuhatagból már tisztességes kontyot lehet csinálni!
Általános öltözet
Imádom a testhez simuló, kicsit elegánsabb ruhákat, és ők is imádnak engem! Persze ha úgy adódik farmerben is látni, dolgozni pedig kizárólag úgy tudok, de ha szembetalálkozunk az utcán, vagy belém futsz a plázában, garantálom hogy ami rajtam lesz az feltűnő, és meglehetősen teátrális lesz.
Első benyomás, kisugárzás
Általában könnyed természetű, lelkes csajnak tartanak, de azért vigyázz! A cukormáz alatt lehet keserű a dió! Bajos csaj vagyok, és ha felbosszantasz, az fix hogy nem viszed el szárazon, a családban mondhatjuk, hogy mindenki egy kicsit túl hevesen reagál a sérelmekre.

LeírásAktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.12.18. 21:42:29

Ez a karakter a MagiKaja Kft. céghez tartozik.

Üzenet küldése