A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Aengus Kinley

 
Beosztása: Törvényhozó
Nem: Férfi
Életkor: 18 (születésnap: október 05.)
Testalkat: Kifejezetten törékeny, vékony, de a mozgásán látszik, hogy van izomzata bőséggel. Mindössze 173 cm magas.
Vonások: Kellemes arca van, általában vonzónak mondják.
Szem: Smaragdzöld, hangulata alapján mélyül, vagy világosodik a színe.
Haj: Hosszú, derékig érő természetes vörös, enyhén hullámos.
Általános öltözet
Mindig az adott alkalomnak megfelelően öltözik, általában természetes anyagokat hord. Jobb keze gyűrűsujján mindig egy ezüst-fekete berakású karikagyűrűt visel.
Első benyomás, kisugárzás
Csendes, kifejezetten zárkózott, önmagáról nemigen nyilatkozik. Véleményét általában nyugodtan, őszintén közli, de ez ritkán okoz másokban törést - általában inkább jó benyomást kelt ezzel, még ha a híre alapvetően rossz is vámpírkörökben.

Leírás

Európa ura 2009-ben vette át a Konzíliumban a trónt. A személyváltásra nem különösebben lehetett panasz, elvégre Skócia egykori uralkodóját igazságos, de keménykezű Hercegnek ismerhette a világ.

Úgy hírlik viszont, hogy meglehetősen véres módon bitorolta el a trónt elődjétől - a merényletek nem ritkák ebben a társadalomban. Az általános nézet szerint, hogy ha így bánik majd az ellenőrizendő Hercegekkel, akkor kellemetlen idők várnak Európára.

Az audienciára érkező vámpírok nagy része még mindig azt tartja szem előtt, hogy egy nekromanta potenciálisan veszélyes uralkodó, azonban aki részt vett bármilyen meghallgatáson amit ő személyesen vezetett, inkább az egyenességéről, hallgatagságáról, végtelen nyugodtságáról beszél.

A Konzílium athéni épületét az utóbbi években igen ritkán hagyta el - ahogy skóciai birtokán kívül is ritkán lehetett látni -, mostanában azonban gyakran sétál cél nélkül mindenfelé, jelenik meg olyan rendezvényeken, amelyekre meghívják, és bár többnyire igyekszik névtelen maradni, ha valaki egyszer látta, bármikor felismeri majd újra.

//Karakterkép: Bartek Borowiec//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.02.25. 23:11:04

Üzenet küldése