A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Agátsy Hanna Júlia

 
Beosztása: Sminkmester és ÖltöztetőNem:
Életkor: 32 (születésnap: szeptember 28.)
Testalkat: Keskeny derék, szélesebb csípő, telt idomok. Van mit fogni rajta, az biztos, talán egy leheletnyivel még több is, mint kéne, de arányosan oszlik el. Kellemes látvány, amolyan igazi nő.
Vonások: Nem az a feltűnő szépség, akin rögtön megakad mindenki tekintete, inkább a cserfes báj jellemző rá.
Szem: Mogyoróbarna szemek hosszú, dús szempillákkal.
Haj: Sötét barna, egy enyhe vöröses árnyalattal. Rövid, vállig érő, hullámos, de szereti variálni.


Általános öltözet
Mindig csinos és nőies. Olyan nincs, hogy valami számára előnytelen darabot látnál rajta. Nagyon jól tudja, hogy mi áll jól neki és mit kell kihangsúlyoznia magán, amit mindig meg is tesz. Ettől függetlenül nem szereti a kihívó darabokat, inkább a visszafogottság híve, ami a színekben is kiütközik. Inkább a matt, mint az élénk. Emellett imádja a kiegészítőket és bármilyen magas sarkú cipőben szívesen eltipeg.
Bár munkáját tekintve elvárná tőle az ember, de nem, nem szereti túlzottan sminkelni magát. Egy kis szemceruza, spirál, esetleg tus és kész is van. Inkább másokon éli ki kreativitását.


Első benyomás, kisugárzás
Egy bohókás, kissé naiv, csupa szív hölgy, aki imád csacsogni, a kedves báj pedig átjárja minden mozdulatát. Javíthatatlan álmodozó, romantikus alkat, aki még mindig hisz abban, hogy valahol van egy hercege, aki majd egyszer eljön érte. Emellett természeténél fogva végtelenül türelmes. Akármit mondhatsz neki, a mosoly mindig ott bujkál a szája sarkában és úgy küld el melegebb éghajlatra, hogy még te köszönöd meg neki. Egyébként van érzéke az emberekhez és képes megnyugtatni bárkit. Rendelkezik valami különös kisugárzással, ami miatt öröm a közelében lenni.


Leírás

1987 őszén született Gyulán, két mágus gyermekeként. Ez egy nagyon szép kezdet lehetne, ha szülei tervbe veszik, mielőtt megcsinálják… Na meg előtte egy házasság sem ártott volna. De mindketten fiatalok voltak, szerelmesek és bár apja, László teljes felelősséget vállalva felajánlotta, hogy ő majd feleségül veszi és gondjukat viseli, Hanna édesanyja nem élt a lehetőséggel. Illetve nem teljesen. Részben családja nyomására, részben az előtte álló másik, szabadabb élet lehetőségét látva, Anikó otthagyta újszülött lányát, a férfi gondjaira bízva ezzel.
Apjával közös élete nem indult éppen zökkenőmentesen. Először is eltartott egy ideig, amíg László kilábalt a depressziójából – túl széplelkű a szentem – és felfogta, hogy van egy kisbabája, ami talán több szellemi jelenlétet kíván tőle, mint hogy néha megeteti. Mikor eddig eljutott, jöhetett a nehezebb rész. Mint egyedülálló apuka, bőven meggyűlt a baja a ráváró problémákkal, de végül meglepően jól vett minden akadályt. Sőt! A lánya már egészen pici korától kezdve rajongott érte. Miért ne tette volna, ha egyszer ő volt apuci pici hercegnője?
Hanna vadmágiája egészen fiatalkorában, 8 évesen jelentkezett és nem volt mese, a Mirarx-ba kellett járnia. Így legalább László, aki tanáremberként az apaság mellett csak magánórákat tudott vállalni, visszatérhetett régi munkahelyére történelmet tanítani. Hanna szívből utálta vele egykorú társait. Gömböc kislány volt és sosem unták meg, hogy ezt lépten-nyomon közöljék vele, kifigurázzák, csúfolják.
11 éves korában átkerült a Martion Mágustanodába, a Lelkek Tükre pedig a Lorton ösvényére osztotta be. Nagy pechére sokan követték őt a Mirarx-ból, szóval első évei itt sem voltak éppen mesébe illőek. Ám lassan ő is felnőtt, eljött a tinédzserkor. Túl sokat tűrt másoktól és inkább megbántódott, mint hogy egyszer is megvédje magát, az a bizonyos pohár pedig lassan tele lett… Életében egyszer átkozott meg valakit, akkor is sikerült egy Családost kifognia. Elég csúnya visszhangja lett a dolognak. Bár tanárai mellé álltak, annyi büntetést kapott, hogy biztos volt benne; többet senkire nem emel pálcát. Ezzel egy időben megszületett benne az elhatározás, hogy ezentúl igenis tesz mások véleményére. A bő felsőket felváltották, a divatosabb, nőies darabok, megismerkedett a szépségápolás alapjaival és egy-kettőre kilépett az árnyékból. Végre azzá a szeleburdi, életvidám lánnyá vált, akivé már az elején kellett volna. Később megnyúlt, és a plusz súlyok a helyükre kerültek rajta is, az iskolát pedig egész jó vizsgaeredményekkel zárta.
Ekkor azonban újabb akadály gördült elé, méghozzá a pályaválasztás csúf réme. Nem igazán tudta mit kezdjen magával, de hosszas gondolkodás után úgy döntött, hogy az apja nyomdokaiba lép és az ELTE EMK-n tanul tovább pedagógia szakon. Kábé másfél évig bírta, aztán kiiratkozott és átlépett álláskeresőbe. Sokféle munkát kipróbált, de egyik mellett sem tudott megmaradni, egyszerűen nem találta a helyét. Aztán egy kedves ismerőse megsúgta neki, hogy társulat tagokat keresnek a Porondszínházban. Fogalma sem volt, hogy az mi lehet, de kezdeni akart valamit az életével. Apja tiltakozását figyelmen kívül hagyva felkereste Viviánát, mondván, hogy legfeljebb majd otthagyja ha nem tetszik neki. Ennek már bő négy éve…

Mint a Porondszínház sminkese/öltözetője:
Sokáig tartott mire megtalálták azt, ami igazán neki való. Először is hamar kiderült, hogy botlábú, az illúziókhoz sem ért és emellett hihetetlenül lámpalázas. Utóbbi megadta az irányt, mégpedig a háttér munkák felé. Pár kudarcba fulladt próbálkozás után végül a sminkasztalhoz került és mindenki fellélegezhetett. Ugyan nem ment minden rögtön, de gyorsan tanult/fejlődött és lelkesen gyakorolt a bátor vállalkozókon. Úgy tűnik megtalálták az ő helyét is a társulatban.
Munkája tiszta, gyönyörű és kidolgozott. Képes bárki fantáziájához igazodni, akár pár megálmodott részletből is egy teljes egészet létrehozni és a legvadabb elképzeléseket is meglepő aprólékossággal véghezvinni.
Ráadásul olyan fél éve megkapta az addigi öltöztető feladatait is. Nem is baj… Jobban szereti ő eldönteni, hogy mit vegyenek fel azok, akiknek a pofijukra annyi időt szán. Bár türelmes a társulat tagjaival, de végül úgyis mindig az lesz, amit ő is jónak lát.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.22. 17:50:32

Ez a karakter a Nyíregyházi Porondszínház céghez tartozik.

Üzenet küldése