A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Ajtányi Károly

 
Beosztása: Diplomata
Nem: Férfi
Életkor: 30 (születésnap: május 05.)
Testalkat: 187 cm magas, erős testfelépítésű férfi.
Vonások: Erős, férfias vonások, ráncai az általánosan felvett komoly arckifejezésről árulkodik.
Szem: Acélszürke.
Haj: Fekete haj, rövid, oldalra fésülve.
Általános öltözet
Diplomatikus megjelenés, öltöny, ing, nyakkendő, félcipő. Nagyon ritkán lehet látni lengébb öltözetben, olyankor is inkább márkás és méregdrága pólót hord (Ralph Lauren, Lacoste) valamint azonos árkategóriába eső nadrágot, cipőjét pedig az elegancia jegyében választja olyankor.
Első benyomás, kisugárzás
Karizmatikus, erős személyisége van, kemény tárgyalófél. Bárói címéhez illően viselkedik, azonban az ahhoz tartozó lekezelő viselkedést hátrahagyta. Így az egyszerű emberekkel is le tud ülni, beszélgetni.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Báró Ajtányi Károly, harminc éves diplomata, aki a Magyar Külügyminisztérium megbízásából lát el kapcsolattartói feladatokat. Dolgos, nyugodt férfiember hírében áll. A híresztelések szerint Budapesten és Szombathelyen is van ingatlanja, általában a kettő között ingázik, ha nem külföldre hívja el munka.

Rajong a történelemért, ez pesti lakásának dolgozószobáján is meglátszik. A szoba tele van vitrinnel, az dolgozóasztal felé vezető pár méteres úton jobb és bal oldalt vitrinek vannak, mindegyikben a XVII. századtól ismert katonai egyenruhák vannak a második világháborúig bezárólag. Eredetiek, nem replikák és ami a legfontosabb nincsenek renoválva. Szakadás vérfolt, minden megtalálható rajtuk, minden árulkodó történelmi nyom. A dolgozóasztal mögött egy vitrin foglal helyet, melyben egy lovagi teljes vért van, mely egy pallosra támaszkodik. A vért éjfekete. A sisak fejbúbján vörös tollforgó, vállvértekhez pedig vérvörös köpeny van szegecselve. A köpenyen az Ajtányi család címere látható, itt-ott megszakadva. A falakon két oldalt fegyverek, pajzsok vannak, lovagi fegyverektől kezdve a Második Világháborús fegyvereken át szintén minden megtalálható. Ezek felett pedig több zászló is van két oldalt egymással szemben. Bal oldalt a győztes feleké, jobb oldalt pedig a veszteseké.

Mondhatni ez a szoba Károly házának ékessége. Hűen tükrözi a Báró munkafelfogását is. Katonás rend, szigor és pontosság.

Aktuális állapot:
Szabó által készített fekete öltöny, fekete ing és vörös nyakkendő. Márkás félcipőt húzott lábaira.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.05.14. 00:15:27

Üzenet küldése