A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Alex Donoghue

 
Beosztása: Személyi edző
Nem: Férfi
Életkor: 38 (születésnap: április 21.)
Testalkat: Az átlagmagasságot férfiasan lépi túl, alkata pedig edzett, kidolgozott. Jó ránézni, és akár egy magazinban is visszaköszönhetne.
Vonások: A nagy átlag ízlését tekintve és a szimmetria elvén jóképű, kellemes vonásokkal megáldott. Egyébiránt az összkép kissé férfiasan szögletes. Az orra az, ami valamivel markánsabb, mint kellene.
Szem: Világoskék, tiszta tükrű, ennek ellenére kifürkészhetetlen tud lenni néha.
Haj: Jólfésült, ápolt és rendszeresen, nem túl katonásra, de rövid fazonra nyírt, a barna egy világos árnyalatában.
Általános öltözet
A hétköznapian elegáns és a sportos között ingadozik, ahogy az alkalma válogatja. Valójában minden jól tudna állni neki, de mégis marad diszkrét és minőségi. Tudja melyik árnyalatok állnak jól neki, és ezekkel a föld illetve hidegkék színekkel előszeretettel szokása is élni. Nem sok kiegészítőt hord, azok is mindig funkcionálisak.
Első benyomás, kisugárzás
Lehet, hogy simán leléphetne egy Calvin Klein óriásposzterről, de valahogy nem vonzza magára feltűnően a tekintetet. Persze, ha az ember nem csak elmegy mellette, hanem a fókuszába kerül, vált vele pár szót, megütheti a határozott nyugalom, és a kontrollált erő, ami felőle árad, nem is beszélve arról a diszkréten viselt jó megjelenésről. Kicsit talán merev, túl kevés gesztussal dolgozik, és a hangját sosem emeli fel - olykor suttogásnak is hathat a rekedtes-mély tónusa. Ám egyáltalán nem tűnik szigorúnak, legfeljebb fegyelmezettnek.

Leírás


Londonban látta meg a napvilágot, azonban angolsága mára valahogy nem olyan markáns jellemvonása hogy szemet szúrhasson egy mélyebb beszélgetés előtt.

Katonacsaládba született, ahol az el nem várt, de mégis tartott tradíció szerint férfiak a kormány (mágus, vagy talan, egyre megy) szolgálatában töltik felnőtt éveik egy részét.

Az alap- és középfokú mágikus oktatása után ő is a szigetország gemmárius alapképzésébe jelentkezett, és ebben részesült is, sőt, kiváló eredményekkel vehette kezébe a diplomáját. Mindezekután pár évig a londoni rubin osztagban teljesített munkát, mint gyors reagálású.

Kifejezetten fegyelmezett, mintaértékű tagja a rendfenntartó erőnek, aki a magánéletét is hajlandó alárendelni a hivatalnak. Azonban egy bevetés során bekapott átoknak köszönhetően idejekorán vissza kell vonulnia az élvonalból.

Bár a fizikai kondíciói tökéletesen rendben vannak (ezen aspektusában érintetlenül hagyta az átok), mégis irodai környezetbe kell "száműzni", amit hosszú távon semmiképpen nem tart kielégítőnek. Kénytelen mérlegre helyezni az jövőjét, és dönteni. Még mindig aktív férfi, így pályaelhagyóként egy testnevelő-edző képzéssel kíván új irányt adni az életének.

Az egyetem elvégzése után az edzőtermi óraadásig zökkenőmentesen el is jut, innen pedig kifejezetten erőteljesen ível felfelé a karrierje. Különlegesen precíz, és megfelelően motiváló módszerei egyre több privát órát hoznak számára. Az étrendtervezésen keresztül az edzésterv kialakításán át és az életvezetési tanácsadásig sok mindent lefednek exkluzív konzultációi.

Nem kíván terjeszkedni, de mégis híre száll a megfelelő szubkultúrában Európa-szerte, így fordulhat elő, hogy mostanában magyar felkéréseknek is eleget téve jelent meg a határon belül - meg ugyebár, ha egy rokon is a közelben van, miért is ne hasznosítsa az itteni kapcsolatokat.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.06.25. 16:53:04

Üzenet küldése