A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Alice Zuckerman

 
Beosztása: Közvetítő
Nem:
Életkor: 35 (születésnap: augusztus 18.)
Testalkat: Arányos, nőies testalkata, nagyasszonyos tartása ébren tartja a férfiképzeletet, és magára vonja a figyelmet.
Vonások: Természetfeletti szépség, vonásai jellegzetesek, erőteljesek.
Szem: Átható tengerkék, sokatmondó meseszép.
Haj: Szőke, és bár hullámosodásra hajlamos, általában egyenesre fésülteti, divatos fazonra vágatja. Mindig ápolt.
Általános öltözet
Ruháinak legtöbbje bár klasszikus vonalú, az is megfigyelhető, hogy követi a divatot: ezért mára, bár vonakodva, de megjelentek a farmerek is a ruhatárában. Nem mintha élvezettel zárná hófehér bőrét eme durva anyagba, ezért legyen bár tél, avagy nyár, sokkal inkább az elegáns szoknyákat részesíti előnyben.
Első benyomás, kisugárzás
Azonnal magával ragad, felkelti a figyelmet, egyetlen pillantása, egyetlen szava ezer üzenetet hordoz. Úrinő a javából, ez mind látható a mozgásából, tartásából. Egyértelmű, hogy vámpír, más egyszerűen nem lehet - az angyaltól azért kicsit távol áll -, hiszen egészen természetfelettien gyönyörű, emiatt viszont bár taszító is lehetne, általában inkább irigyeket hagy maga után. Aki egyszer látta, soha többé nem felejti el.

Leírás

"Drágám... mi bánt? Látom, hogy ott ül a szomorúság a szemeidben, mint egy nem kívánt vendég. Hogy semmire sem vagy jó? Hisz oly tehetséges vagy. Miben? Ugyan már, micsoda kérdés ez? Mindenki jó valamiben. Ne bánkódj, hiszen itt vagyok melletted, és addig itt is maradok, amíg rá nem lelünk a megoldásra, rendben? Nézz magadba, kedvesem, és láss csodát: csiszolatlan gyémánt, elfeledett, rossz foglalatba ékelt brilliáns vagy. Nem a te hibád ez természetesen, meglátod mindent rendbe tudunk hozni együtt. Majd én vigyázok rád..."


//Karakterkép: Michelle Pfeiffer//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.12.28. 13:35:49


Ez a karakter rendelkezik kereséssel a karakterkeresőben:

Üzenet küldése