A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Alisa Rowle-Coxton

 
Beosztása: a Coxton Varázslóképző tanára
Nem:
Életkor: 38 (születésnap: július 01.)
Testalkat: Átlagos testalkattal rendelkezik, bár a szülés előtt karcsúbb és csinosabb volt, igazából most sem panaszkodhat.
Vonások: Kissé kemények, csak mosolya enyhít rajtuk - pech, hogy csak ritkán jutalmaz meg bárkit is vele.
Szem: Zöld. Mindig kiemeli fekete spirállal. Sminkelni is szereti, de az esetek túlnyomó többségében a natúr sminket részesíti előnyben.
Haj: Gesztenyebarna, valamivel váll alá érő, enyhén hullámos és nagyon dús fürtök.
Általános öltözet
Szinte sosem látni nadrágban, még akkor sem, ha a karámoknál tart gyakorlati órát. Szereti a szép ruhákat és cipőket. Néha úgy jelenik meg egy egyszerű eseményen vagy magán a tanórán, hogy azzal az öltözékével akár egy komolyabb rendezvényen is mutatkozhatna.
Első benyomás, kisugárzás
Ha diákja vagy, félelmetesnek, szigorúnak és kissé ridegnek ismered meg. Azt is tudod róla, hogy a panaganosokkal rendszerint kivételezik, s ha nem is feltétlenül kedvesebb velük, ha valamelyiknek gondja van, igazi anyatigrisként kel védelmére.
Mindenki mással udvarias, kissé távolságtartó, talán azt is hihetik róla, arrogáns. Csak keveseket enged igazán közel magához, s mutatja meg kelleesebb énjét.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

1982-ben született Troxián, egy kis mágusok lakta településen a Coxton Birtok közelében, Marius Coxton és Marlene Darcy második gyermekeként. Egy bátyja (Jonathan) és egy húga (Caterina) van.

Még gyermek volt, pont a dackorszaka előtt állt, mikor szülei tragikus körülmények között elhaláloztak, így nem könnyítette meg a bátyjuk, Jonathan dolgát. Gyerekként ott szállt szembe bátyjával, ahol és amiben csak tudott -ez mai napig így van-, természetesen sosem sikerrel -ami szintén mai napig így van-, ennek ellenére arra mindig különös gondot fordított, hogy húga, Caterina a legkevesebbet érzékeljen a szülök elvesztéséből, az évek múlásával nem csak a nővér, de az anya szerepét is betöltötte a kislány életében. Talán ennek a hivatástudatnak köszönhetően sikerült kilépnie a dackorszakból, így utolsó két Varázslóképzőben töltött évében már MLI tanársegéd tisztséget is betöltött.

Érettség után MLI szakon folytatta tovább tanulmányait, egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy felveszi mellette a pedagógia modult is. Tanulmányai alatt is tanított egyik évfolyamon, majd amint befejezte az egyetemet, teljes munkaidőre vették fel Alma Materébe.

2007-ben egykori consulja hirtelen halála után vette át a Panagrea (2011-től a Sorgan kollégiummal való egyeselülés után Panagan) kollégium vezetését. Ebben az évben ismerkedett meg férjével, David Rowle-Coxtonnal. A férfi 2010-ben, a karácsonyi bálon kérte meg a kezét meglepve ezzel nem csak Alisát, de a tanári kart és a diáksereget egyaránt. 2012. március 15-én, reggel 8 óra 10 és 12 perckor születtek meg ikergyermekeik, Adrian és Dafina Rowle-Coxton. 2013. decemberében, a Coxtonban található Végtelen nyár termében felállított sátorban házasodtak össze.

A gyereknevelési szabadságáról 2014 januárjában tért vissza tanítani. A 2014-15-ös tanévtől pedig visszavette kolléganőjétől, Teofana Enescu-tól a Panagan vezetését is, aki azóta mint consul-helyettes vesz részt a kollégium életében.

//Karakterképem: Emily Deschanel//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.09.05. 22:21:43


Ez a karakter rendelkezik kereséssel a karakterkeresőben:

Üzenet küldése