A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Andrásfalvy András

 
Beosztása: Személyi ügynök, a Tárnok Társaság munkatársa
Nem: Férfi
Életkor: 36 (születésnap: október 08.)
Testalkat: A 190 centiméteres magasságát néhánnyal túl is szárnyalja, kifejezetten vékony és nyurga mindene, csónaklábbal.
Vonások: Bár nem egy tipikus férfimodell vonásaival rendelkezik, csak a bolond mondaná, hogy nem jóképű. Valójában nagyonis az, a maga izgága módján. Nagyon kontrasztos az összbenyomás, mert a markáns vonásai - álla, orra, és kicsit nagy elülső fogsora - ellenében az egészen lágy íveknek sincs híján.
Szem: Világoszöldesbarnás egy sötét sávval körbeölelve. Kontaktlencsét hord az esetek 99.9%-ban, és látható szempillákat a hét minden napján.
Haj: Barna, túl hullámos, amivel mindig igyekszik kezdeni valamit de nem feltétlen sikerül.

Általános öltözet
Szerencsére megteheti, hogy minőségi ruhákat vásároljon, mégsem marad a tökéletes egyszerűségnél, kitűnik a tömegből, és mégsem hivalkodó. Karcsúsított, markáns galléros, színes kockákkal visszájába bújtatott, zoknivillantós. Többször elegáns, mint nem többször. Többször kellemes, mint nem többször. Jól áll neki.

Első benyomás, kisugárzás
Alapvetően egy nyugodt, kiegyensúlyozott, szelíd és mosolygós férfi benyomását kelti, aki tisztában van a világban betöltött helyével, erőteljes egzisztenciával bír, de mégsem enged a felszíni kedvességén túl közel magához mindenkit. Emellett kifejezetten kellemes a szemnek a maga átlagtól épphogy kiemelkedő kisugárzásával. Gesztusai leginkább a testalkatára építenek és ebből fakadnak, tetszetősen érzékletesek, ha él velük. Egyébiránt három markáns lehetőség van a találkozásra:
#1: munkában. Meglehetősen kedves, sőt... imponál, hogy tudja a neved, ért a nyelvezeteden, érdeklődik az ambícióid felől, és biztosít arról, hogy a segítségével eléred, amit akarsz. Csillagos ötös első benyomásból.
#2: civilben. Kifulladva jön zenekari próbáról, vagy lohol oda. A színpadon teljesen üdén és felszabadultan tündököl. Hülye frázisokban kommunikál, vigyorogva. Ül egy laptoppal, elmélyülten, valami egészségtelent töltve a szervezetébe, mert mindenkinek kell valami rossz szokás.
#3: családdal... Atomkatasztrófa.

Leírás


"Nem vagyok meleg... most megyek és megetetem a teheneimet Fészbúkon."

Ismerheted. A legmagasabb szintű minden játékban, a legtöbb giftet küldi szét a közösségi hálókon, és többezer ismerőse van rajtad kívül. Mert az Andrásfalvyk mindegyike kocka valamilyen szinten. Ez amolyan családi örökség - mint másoknak a nagypapa faliórája, vagy az antik komód.

"Láttam a Martiont egyszer belülről, aztán úgy döntöttünk, külön jobb lesz."

Ezt majdnem szó szerint lehet venni. Pálcát tart magánál, hisz, ha másra nem is, egy instant varázslatra jó. A kvezitum áurám mutat körülötte valami csillámlást, de hogy ezen felül mi? Hát passz... de tuti nem a vámpírságában csillog a napon.


"Ép testben ép lélekben ép ész nem marad."

Hátulról visszafelé haladva, hogy véletlenül se legyünk kommerszek: Szabadidejében sportol, pontosabban squash-ol... fallabdázik, ha magyarán jobban tetszik. Továbbá ifjúkori ambícióit egy saját zenekar berkein belül éli ki. Hobbi, ne pánikolj, többnyire Queen és Mika covereket játszanak, és még ő sem veszi komolyan, ha végül felkérik őket egy-egy esküvőre. Híven jár a netkávézókba, ha nem épp valami klubban leledzik, hogy kieressze munkahéten felgyülemlett gőzt, de fellelhető olykor templomban is. A buzogányos csúcsos fajtában.

Budapesten dolgozik, a Tárnok Társaság munkatársaként. Az eredetileg mágusokat összefogó tehetséggondozó társaság a rendszerváltás óta igyekezett a legtöbb mágikus szórakoztatóipari és irodalmi területbe beinni magát, így lehet, hogy saját ügynöki rendszerrel, illetve egy könnyűirodalmi kiadóval (Tárnok Kiadó) is rendelkezik. András zsenge kora, illetve friss munkatapasztalata ellenére meglepően sok különféle tehetséget és írópalántát gyűjtött már be a Társaság szárnyai alá. Meghatározó egyébként a kiadó életében is, hiszen friss pr-es diplomája mellett kamatoztatni tudja eredeti, kamasz szerelemből született szabadbölcsész végzettségét is, szerkesztőként.
Budapesten van egy apró, de annál modernebb lakása, amúgy a családja Pilismaróton lakik, és itt született András is.

Ő maga a külker elvégzése előtt az ELTÉn hallgatott sok ambíciózus bölcsész társával együtt. Ezt megelőzően angol kéttannyelvű gimibe járt, és ennek előtte a Bozóky Mihály Általános Iskolába, megtörve egy botoran-varázslatos Martion próbálkozással. Számszerint két hónapban mérhető, mennyire volt alkalmas a mágikus tanulmányokra (főleg mikor megtudta, hogy nem csupán egy síkból áll a létezés szerintük... hát brrr a démonokra). Jah, és ki ne hagyjuk a Mesevár ovit se. Ezek már pilismaróti illetőségű intézmények, mint ahogy a család tősgyökeresen is ide tartozik.

Szám szerint – hősünkön kívül – ez hat darab Andrásfalvyt takar. A legkisebb, Lázár, avagy a Kisbandi, aztán jön Rebi, Sárika, Őőőő, Andrea. Majd a dicső tenyészpár, azaz idősebb Andrásfalvy András, és neje, Andrea, akik hitükhöz híven református értékekkel nevelték mindahány gyermeküket. És ő imádja is őket, halomra.
És igen, ha a házukban elkurjantod magad, hogy: "Bandi!", akkor mind odafut...


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.04.16. 19:41:22

Ez a karakter a Tárnok Társaság céghez tartozik.

Üzenet küldése