A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Andrásfalvy Andrea

 
Beosztása: Lelkész

Nem:
Életkor: 23 (születésnap: december 25.)
Testalkat: Szemrevaló, karcsú teremtés, kissé néha törékenynek is tűnhet.
Vonások: Kissé kerekded orcáján mindig mosoly honol. Békés, és kedves, nehéz nem megkedvelni elsőre.
Szem: Világos, fényiszonyoktól függően többnyire kék, néha azonban zöldes színű, távolülő.
Haj: Szalmaszőke haja lapocka alá ér, szereti rendben tartani, ezért ápolt, enyhén hullámos.
Általános öltözet
Munkaidőben fekete barret és talár, alatta fehér ing és szoknya. Nagy, komoly, református lelkész, könnyen összekeverhető egy apácával. Szabadidejében azonban világos, virágos vagy más mintás szoknyát, blúzt visel. Egyszerű, könnyed, nőies.
Első benyomás, kisugárzás
Meglátod: Szép.
Beszélsz vele: Okos.
Megkéred valamire: Kedves.
Még egy kicsit beszélsz vele: Idióta.
Ó, és még valami: Őrülten játékos. Jogos a kérdés: lehet nem szeretni ezt a bájos, nyugodt teremtést?

Leírás

Szigorú református családba született Pilismaróton. Öten testvérek, és mindannyian bibliai nevet viselnek.. és mindannyian bájosan bolondok. Ő a legidősebb, míg második Bandi, és őt még két lány kövvette: Rebi és Sára. A legkisebb testvér Lázár, vagyis kisBandi.

Már egészen kicsi kora óta tudja, hogy hite nevében szeretne segíteni másokon. Teológiai tanulmányai közben is sok helyen megfordult, de iskolája után misszionáriusnak állt és Afrikában dolgozott. Persze nem egészen úgy alakult a dolog, ahogy ő tervezte.. de ez nem baj - és nem csak családja, az egész egyház támogatását élvezi, hiszen gyakorlatilag egy új profillal rendelkezik így a magyar rend. Persze azóta inkább Budapesten dolgozik, és a változatos helyi munkák mellett erősen részt vesz a kapcsolattartásban a hívőkkel.

Jelenleg Budapesten lakik egy picike garzonban, ahova meglehetősen kevés fény jut be, s testvérének (és főleg annak kapcsolatainak) hála az is mágikusan szűrt. Ugyanis a legtöbb vámpírral ellentétben Andi nappal is elég aktív, így akkor is tudja végezni dolgát.

A református templom tiszta és rendes, kicsiny, lőrésszerű ablakain alig szivárog be a kinti lámpák narancs fénye. Nincs azonban félhomály, fehér lámpák világítják meg a falakat, s Jézus születésének és halálának képeit is. Minden modern, még a sötét padok is kissé szögletesek a megszokotthoz képest. A templomot nemrég húzták fel, dolgozói a vén templomszolgát leszámítva mind fiatalok, tele álommal és reménnyel.
Itt dolgozik az Andrásfalvy család legidősebb leánygyermeke is, Andrea. Mindig is vallásos szellemben nevelkedett, családja s barátai kedves, empatikus embernek ismerik. Már kislánykorától fogva tudta, hogy élete végéig a jóságot, szeretet szeretné hirdetni, tanítani. Így mikor lehetőséget kapott, hogy ne csak élete végég, hanem azután is ezt tegye, boldogan egyezett bele.
Tehát vámpír, s minden sztereotípia ellenére vallásos környezetben él, és dolgozik, beteg és egészséges embereken segít, imádkozik lelki üdvükért. Amennyiben pedig a rendnek munkája van számára, hát boldogan teljesíti. Járt már így a világ több helyén, s mindenhol felszedett magára valami újat, valami csodásat. Budapesten él, a zavart, szennyes belváros közepén egy pici garzonban. A házban mindenki ismeri, és kedveli, hisz mindenkihez van egy kedves szava, meghallgatja az embereket, s ha tud, segít rajtuk, akár tudtuk nélkül is.
Szabadidejét családja, barátai vagy egy könyv társaságában tölti, de szívesen takarít, énekelget is. Se otthon, se másutt nem iszik soha alkoholt, nem dohányzik.
Annak ellenére, hogy mennyire őszinte, és segítőkész, zárkózott, hogy rajta segítsenek, nem hagyja, ami problémát lehet, önmaga oldja meg. Pontosan emiatt költözött ki már tizennyolc évesen a családi fészekből, hisz nem akart a szülei nyakán élősködni. Négy testvér mellett a legidősebbként ez tudja, mit jelent. Nem szokása titkolózni, de ha bárki rákérdez személyes holmijaira, inkább terel. Ugyanis nem egy babája van, amit havi rendszerességgel átöltöztet, imádja a plüssöket, és ha teheti, testvéreit is nagy örömmel fésülgeti, ápolgatja, kényezteti.
Rosszabb azonban, hogy minden jámborsága ellenére rendkívül makacs, s ha harcba nem is szállna igazáért, akkor is tartja véleményét.
Vámpíri kötelességét a templom környékén végzi, hisz számára csak a hívők megfelelőek, akiből be kell vallani, ma már nincs túl sok.

//Karakterkép: Emilie de Ravin//


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.04.16. 19:29:39

Üzenet küldése