A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Andrásfalvy Rebeka

 
Beosztása: ISA - helpdesk
Nem:
Életkor: 36 (születésnap: április 02.)
Testalkat: „Kifffejezetten nőies.” Legalábbis Tomi, az egyik exem ezt mondta, de én t’om, hogy csak kicsit... túlexponált vagyok.
Vonások: „Szép. Egyszerűen, természetesen. Kicsit talán erősek a vonásai.” Nemááár… az arcommal nem emelgetek bowling-golyókat...
Szem: „Amikor nyugodt, akkor kék, amikor izgatott, akkor zöld.” Tökjó, színváltós =^.^=
Haj: „Szép színű barna a hajad, jól állna bele néhány vörös tincs, kiemelné a fényét” Hát jólvan, fessd.
Általános öltözet
„Az mi? Általánosan nem öltözik, soha. Leginkább hetente változtatná a ruhatárát, ha volna rá zséje. De ha jobban meggondolom, akkor valahogy mindenben kényelmesnek látszik, legyen az szoknya, nadrág, vagy akár CC egyenruhája a Code Geass-ból.”

Ja. Tök jogos. Általában kömben szeretek nőies cuccokat viselni, meg mindenféle extra sminket kipróbálni magamon – és a tesókon – de az se vág a földhöz, hogyha farmert kell húznom pólóval. Ha az kényelmes aznap, akkor azt veszek fel. Sima liba, ahogy KisBandi mondaná.

Első benyomás, kisugárzás
„Energiabomba, játékos, jókedvű, lehengerlő, gyönyörű, magával ragadó, gyerekesen hisztimári, smink és animemániás, kocka, tesóskodós. Válassz.”

Á, azért van rossz tulajdonságom is *sokfogas vigyor be*

Leírás

„Emlékszem az első farsangjára. Harmatcsepp királykisasszony volt, és nem tűrte el, hogy én fessem ki. Pontosan tudta, hogy hogy szeretne kinézni. Azóta neki minden nap farsang.”


Jóvan anya ne égess… de tény, hogy imádok beöltözni, és beöltöztetni, miiinden animeconon ott vagyok, és minden olyan eseményen, ahol lehet cosplayelni… és ha épp nincs rá alkalom, hát beöltöztetgetem én a tesóimat.

„Kisgyermekkora óta rendszeresen jár az istentiszteletekre, kiveszi a részét az egyházi munkából, mindenkivel kedves, jólelkű.”


Ámen.

„Andrásfalvy, maga túl logikusan gondolkodik. Fiúnak kellett volna, hogy szülessen.”


Pfffff… hát kösz, én szóltam még a szülőcsatornán, hogy valamit lefelejtettek rólam… ezt különben az matek-analízis tanárom mondta még a BME-n. De nem értek egyet vele, szerintem jó vagyok így, ahogy vagyok. Tény, hogy nem lettem programozó, de frankón fix állásom van a Citinél. Kösz srácok! =3

Különben van még egy rakat jó és rossz tulajdonságom, de mindenkit nem kérdezhettem meg magamról, akivel találkoztam, na. De ha mondasz rólam valamit, azt majd elmondom másoknak, becsszó :D Ja… sztem tök jó lennél Inuyashának. Van is egy ötletem, hogy mit kellene felvenned, és nézz csak olyan… olyan távolian… áááá, tudtamén!

Aktuális állapot:
Mai agyfrász:
Hosszú haját kiengedte, valamint térd fölé érő, zöld szoknyát húzott, melyet hímzett tulipán díszít. Ehhez vajszínű pulóvert húzott, fekete kabátot, valamint kockás, kék sálat. Lábán boszorkánycipő, csíkos harisnya. Vidám, feltűnő színfolt.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.04.16. 19:33:10


Ez a karakter rendelkezik egy Gyutacs nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése