A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Andrásfalvy Sára

 
Beosztása: Játékszoftver-tesztelő
Nem:
Életkor: 34 (születésnap: július 01.)
Testalkat: 174 centi magas, vékony, de azért a földre küld, ha nem vigyázol.

Vonások: Olyan kis „aranyos-szőke”. Helyes, kedves, álmodozó, butuska.

Szem: Messziről kék, közelről nyomokban zöldet tartalmazhat.

Haj: Szőke. Nem szereti, ha túl hosszú, általában valamivel váll alá engedi megnőni, aztán irány Horány! Vagy a legközelebbi fodrászat.

Általános öltözet
Annyira változatos, hogy azt már nem lehet általánosnak nevezni. Abszolút hangulatember és ennek megfelelően rengeteg ruhával rendelkezik. Kedveli a kényelmes cuccokat, amikben könnyen tud mozogni, vagy sokáig lehet egyhelyben kuporogni a tévé, vagy a számítógép előtt.


Első benyomás, kisugárzás
Sokszor tűnhet úgy hogy csak fizikálisan van jelen, fejben pedig egészen máshol jár. Álmodozik, vagy csak elbambult, és ha hozzászólsz, mintha egy pillanatig azt sem tudná ki vagy, vagy nem értené mit akarsz tőle. Ettől többnyire fiatalabbnak tűnik, mint amennyi, egyfajta gyermeki bájt kölcsönöz neki. De látnád csak szenvedélye tárgyával! Olyan fokú koncentrációra csak kevesen képesek.


Leírás


„Neked is van PS3-ad? XBox360? Nintendo Wii? DS, PSP? Legalább PC-s játékaid akkor…? Nemár! Hogy tudsz egyáltalán ÉLNI??? O.o”

Megszállott videójáték-fan, ha éppen nincs semmi dolga, biztos nem egy könyvért nyúl a polcon, hanem a konzolért a tévé előtt. Nála jobban senki nem ismeri a legfrissebb játékokat és tuti, hogy ő az első az ismerőseid között, aki már végigjátszotta az összes pályát. Háromszor. És sose hibázik. Iszonyat ügyes, ki se néznéd belőle. Mellesleg ez a munkája is. Játékszoftvereket tesztel különféle cégeknek, ha meg olyan felkérés nincs, akkor a Határtalanban próbálja ki a legújabb játékokat. És még pénzt is keres vele. Hát nem ez a legnagyszerűbb munka a világon? ^^ Történetesen akkor is megtalálható a számítógép előtt, ha éppen nem játszik. Ilyenkor általában valamilyen játék hivatalos, nem hivatalos, vagy kalóz fórumán cserél eszmét és tapasztalatokat – vagy épp cheateket és tippeket. Vagy chat-el. Játékos topicban, természetesen.


„Jobb ha nem szívózól velem, mert úgy kenlek a padlóhoz, hogy… nagyon!”

Hát jó, lehet hogy nem a szavak embere, de a dobásoké és lerántásoké már sokkal inkább. Idestova tizenhat éve jár rendszeresen Wado-ryu karate edzésre. Bezony, fekete öves. Gondoltad volna? Nem, mert nem hordja. Hülye kérdés, hát mert nem megy a trikókhoz meg a farmerhez, te!


„Hogyhogy mit csinálok még? Hát tök sok mindent! Mászkálok a tesókkal ide-oda, meg templomba is járok ám, meg bulizni is, meg… ilyenek.”

Ó, a család. Na az szent. Van egy fészekalja Andrásfalvy – jó nagy fészek, mondjuk struccé – és rajongva szereti mindazösszest! Még akkor is, amikor azt éneklik, hogy „Sárika egy kicsikét…” nade azt is olyan kedvesen szokták. Meg ölelgetik, meg simogatják közben a buksiját. Még puszit is kap. Ezekre nem lehet haragudni. Meg különben is, kit érdekel? Ő jól érzi magát, és mindig akad valaki a népes családban, akivel lehet valami jót csinálni. Ha mást nem, hát játszani.

De akkor vegyük sorra: Apa és Anya – azaz id. Andrásfalvy András és Andrea. A drága szülök, akik a református szellemben nevelték gyerekeiket mindig is. Aztán jön Andi (28) a legidősebb nővér – „mondtam már hogy középső gyerek vagyok? Na ezt figyuzd!” – aki református lelkész lett. Őt követi Bandi (26) – a nagyobbik – aki meg menedzser. Következik a bájos szőkeség: Ő! Aztán jön hugi és öcsi: Rebi (23) és Kisbandi (20) – avagy Lázár.

Rebeka cosplay mániás, mindig is imádta a jelmezeket, úgyhogy elég hamar megtanult mellette ő is sminkelni. Konkrétan előbb tudta profin kisminkelni az öccsét mint saját magát, de ez nem is baj, mert legalább addigra már tudta mi fog neki jól állni – milyen szerencse hogy a testvérek arcvonásai hasonlítanak valamennyire! Bulizni a legjobban Rebivel lehet, de néha sikerül elrángatni a Bandikat is. Mármint a fiú Bandikat… ja, merthogy mind Bandi. Az összes. Mert az menő.


Tehát, „van bajuk, szatyorral” ahogy egy barátja szokta mondani, de hát milyen unalmas lenne már egy teljesen tökéletes család, nem? De. Kömben meg… szerinte pont úgy tökéletes a családja, ahogy van.


Fizikum
10
Ügyesség
17
Akaraterő
10
Intelligencia
8
Megjelenés
13
Észlelés
17
Mágia
2

Aktuális állapot:
Világos, testhezálló farmernadrágot visel, piros-fehér csillagos márkájú tornacipővel, fehér rövidujjút és rajta egy piros ujjú, fehér kapucnis kardigánt. A cipzár nyitva, hacsak nem az utcán tartózkodik. A fején fehér baseball sapka, kicsit kopottas, de simán lehet hogy divatból. Szőke haja összefogva lóg ki a sapi hátuljából.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.04.16. 19:36:30

Üzenet küldése