A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Andrásfalvy-Édes Katinka

 
Beosztása: Főnix Könnye, ápoló
Nem:
Életkor: 28 (születésnap: február 13.)
Testalkat: Erős csontozatú, hízásra hajlamos enyhén molett testalkattal bír. Ennek ellenére kellemes rá nézni.
Vonások: Barátságos, bájosan sajátságos vonásokkal bír.
Szem: Barna, nyílt, kedves tekintetű.
Haj: Szőke, hullámos hajzuhataga. És igen, 'original' ilyen világos árnyalatú.
Általános öltözet
A munkahelyén kötelező fehér egyen-gúnyán túl életkorának megfelelően fiatalos, divatos, többnyire 'fast-fashion' darabokat visel. Nem lételeme a divatvilág alakulásának mindennapos nyomon követése; átlagember.
Első benyomás, kisugárzás
Bájos, fiatal nő, s a feléd villantott mosoly is megnyerő, de inkább a személyisége fog meg: a kedves szava, az őszinte vélemény nyilvánítása, az angyali segítőkészsége…
Nem nehéz vele szóba elegyedni, és ha sikerült, rájöhetsz, hogy érdeklődő, figyelmesen végighallgatja a problémáidat. Egy olyan személy, akit bárki szívesen elfogadna barátjának. Talán nem véletlenül választotta a hivatását sem.

Leírás

1990. február 13-án születtem Szegeden, édesapám Édes László, jogász, édesanyám pedig Édesné Bánfy Dóra, egykori GyROsz-os rubin gemmárius. Egy csúnya baleset miatt ma már kizárólag irodai munkát végez. Bátyám, Ármin építészmérnök, míg húgom, Anna a Csontváry színművészeti szakának hallgatója. Azt hiszem, ennél nem is kell nagyon többet tudnod róluk, hacsak nem vagy kíváncsi arra, mennyire papucsférj az apám, vagy épp hány pasit riasztott el mellőlem az anyukám, akit a látszat ellenére imádok.
Mondhatni idilli gyerekkorom volt egyébként a vidéki városban, a máguscsemetékre oly jellemző kalandos dolgokkal, történésekkel.

Tanulmányaimat a Martionban végeztem, Neredin Nóra ösvényén, majd 2008. júniusában sikeres vizsgákkal zártam az utolsó évét, és gond nélkül felvételiztem a Szentágothai Dominik Szerpentáriusképző Egyetemre. Eredetileg szerpentáriusnak, ám mikor egy felettébb 'kedves' doktori személy megállapította, hogy mentálisan nem bírnám a vele járó terhelést, végül maradtam a kaptafánál - ha fogalmazhatok így -; ápolóként, akárcsak a nagymamám egykor.
Szakdolgozatom a "Az auralátás kiaknázatlan területei a gyógyításban" címmel készült el és meg is védtem 2013-ban. Azóta is - kisebb kihagyással - a Főnix Könnye Ispotály sürgősségi osztályának személyzetét gyarapítom, töretlen kitartással és odaadással.

Miért nem lehet a sarki közértben boldogsághormon injekciót kapni?
Bemennék, és mondanám: egy csomag fagyasztott zöldborsót, és endorfin injekciót kérek!
Akinek rossz a kedve, csak fenékbe döfném, utána meg adnék neki mirelit zöldborsót, hogy szorítsa rá jól...

Mint minden rendes egyetemistának - de mint embernek is - megvannak a magam barátai. Itt van például néhai lakótársam Regi, akivel Martionos korunk óta remekül kijövünk. Mondhatni a legjobb barátnőm, bármiben számíthatok rá.
Ha létezik legjobb barátnő, léteznie kell férfi megfelelőjének is... ezt a szerepet nálam Dr. Sarnyai Zakariás, alias Zekk tölti be. Vicces, hogy a kamaszszerelemből milyen remek barátság lett, mikor beláttam, nem jó a munkát keverni a magándolgokkal. Merthogy ez a lökött szőke egyszer a főnököm lesz, úgy bizony!
Nem annyira közeli barát, de jó ismerős kategóriába tartozik egykori szomszédom és egyben szuperhősöket megszégyenítő házmesterünk, Rudolf, illetve furcsa mód, valamiért nagyon könnyen megkedveltem Wéber Odilt is.

A barátok mellett minden "főhősnek" kell egy ember, aki - hogy finoman fejezzem ki magam - nem éppen egy oldalon harcol vele. Az én "ellenségem" nem más, mint Dr. Svári Zsolt. Igen, ő volt az, aki miatt nem lehettem szerpentárius azon a területen, amit szerettem volna. És ő az, akinek sosem ismerném be, hogy talán igaza volt. Ellenben azt bármikor képes vagyok közölni vele, hogy mekkora szociális nulla és hogy nem, még mindig nem vagyok hajlandó neki dolgozni.
Azt hiszem, mindenkit felsoroltam... kivéve talán a legfontosabb személyt az életemben. Ő nem más, mint Bandi, a démonvadász férjuram és ikerlányaink - Ráhel, Adina és Hanna (2012.szept.01.) - büszke apukája. Csak hogy az élet ne legyen egyszerű, sem pedig unalmas számunkra.


{Tovább...}


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.06.08. 18:44:06

Üzenet küldése