A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Andrássy Anna

 
Beosztása: König Akadémia, Nemzetvédelmi szak, Bűbájtan gyakorló tanár
Nem:
Életkor: 25 (születésnap: március 13.)
Testalkat: Magas, vékony, kifejezetten hosszú lábú. Mégis formás nővé érett..
Vonások: Hosszúkás arc, magas homlok, egyenes orr, keskeny ál, vékony száj. Erőteljes arcvonások.
Szem: Keskeny, zöld macskaszemek, amikor dühős a lelkében és testében lappangó tűz fellobbanni látszik íriszében.
Haj: Hosszú sötétbarna haj, enyhén hullámos. Rakoncátlan tincsei sokszor elhitetik a szemlélővel, hogy véletlen lóg az arcába. Szívesen csavarja kontyba, melybe beletűzi pálcáját.
Általános öltözet
Előszeretettel hord csinos ruhákat, nőcis cuccokat, mára nem sok takargatnivalója marad. Szívesen hord kihívó, kirívó darabokat az ízlésesség határán belül. Nem zavarja, ha kitűnik a tömegből. Mégsem divat maca, inkább praktikusan, de csinosan szereti kombinálni ruhatárát.


Első benyomás, kisugárzás
Nem tagadhatóan igazi aranyvérű utód, cinikus és lekezelő. Büszke, akaratos, gyűlöli a világ elmaradottságát Lobbanékony, mint egy szál gyufa, az egyik pillanatban minden rendben van körülötte a következőben mindenki az ellenfele. A tegnapi kedves, aranyos lány, máskor pokolbéli szökevénynek tűnik, pofátlanságától padlót fog az ember. Kíméletlenül megkritizál bárkit, maró gúnnyal beszél még arról is ami fontos számára.
A sérelmeket nem tolerálja. Tedd próbára és villámgyorsan kezében találod a pálcáját, melyen nem átall ellened fordítani, előbb cselekszik, aztán gondolkodik. Meglehetősen türelmetlen, roppant vakmerő, a „cselekedj, és senki nem mond nemet” elvet vallja. Hite szerint a világ annyi, amennyinek mi szeretnénk látni.
Nem féltékeny fajta, de ami az övé, ahhoz jobb, ha senki nem nyúl, különben elszabadul a pokol. Szinte sosem mérlegeli tetteinek következményét, kivétel ez alól a munka és a tanítás.
Kiszemelt célok felé halad, gyűlöli a hirtelen jött dolgokat már oda is eljutott, hogy minden változás halálra rémíti.
Noha sokat ad a tradíciókra a vallás nem asztal, bár kinek mi a vallás. Az újjászületésben hisz, ha teheti, szívesen meditál, de nehezen jut szintről szintre, a türelme ritkán tart ki. Baromi sértő tud lenni, melyet sokan, még azok is aki „közel” állnak hozzá, iszonyat nehezen viselnek el.
Számára az élet könnyen kezelhető problémákkal van kikövezve, mivel nem gondolkodik előre milliónyi hibát követ el, melyeket vagy megbán, vagy nem.


Leírás


"Let the night come, before the fight's won
Some might run against the test
But those that triumph, embrace the fight cause
Their fears then prove that courage exists"

  Adatok

  Előélet

  Karakterlap


  Jelen:
  Óbudán lakik a Nánásikert Lakóparkban, gyerekkori barátjával Szántó Borával.
  A König Akadémia nemzetvédelmi szakán most végzi a negyedik évet, mindig is gemmárius akart lenni, talán ez a legrégebbi életcélja.
  Segédtanítóként visszajár Martion falai közé és Bűbájtant oktat, aminek hatására azzal a gondolattal is elkacérkodott, hogy talán tanító lesz, de a gemmáriusággal ez nem igazán férne össze.
  Kapcsolatai romokban hevernek. Az évek alatt annyi dolog változott körülötte és Ő maga is, hogy néha azt sem tudja, kihez tartozik.
  Barátokban nem bővelkedik, de nem is nagyon vágyik ilyesmire. A szerelem meg…. Jó lesz ha messzire kerüli, igyekszik falat húzni szíve köré, ebben a témában megbántva érzi magát. Sosem jó érzés, ha kiderül, hogy azért nem kellünk valakinek, akik vagyunk.
  Még mindig rettentően meggondolatlan, pillanatnyi helyzeteket értékel, nem sok esetben gondol a holnapra. Carpe Diem. A ma nemsokára holnap lesz, onnan pedig már csak egy lépés, hogy a múlt homályába merüljön.

  //Karakter képem Lucy Hale, kérlek, hogy hagyd meg nekem!//

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2007.09.13. 21:38:22

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése