A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Andrássy Dalma

 
A Ferfex ösvény diákja, Első évfolyam
Nem:
Életkor: 19 (születésnap: november 07.)
Testalkat: Teljes mértékig átlagos, korának megfelelő. Nem zörögnek a csontjai, de ducinak még jóindulattal sem nevezhető. Még szerencse, ugyanis korához képest is alacsonynak számít.
Vonások: Kissé szögletes arcforma, két mélyen ülő hatalmas (boci)szemmel, telt, rózsaszín ajkakkal, és szerinte krumpli nagyságú orral megkoronázva.
Szem: Ragyogó zöldeskék, az arcához képest meglehetősen nagy, sűrű szempillákkal keretezett szempárral rendelkezik.
Haj: Középszőke, dús, és félhosszú. Nincs sok problémája vele, többnyire csak át kell húznia rajta a fésűt, és már jól is áll.


Általános öltözet

Szinte mindegy számára, hogy mi van rajta, csak lehetőleg kényelmes legyen és színes. Imádja a farmert, minden nap képes lenne hordani, alapdarabnak számít a ruhatárában. Nagyon szereti a mintás pólókat, a színes hajgumikat és karkötőket, odavan a puha kardigánokért és pulcsikért. Kedvence egyértelműen a tornacipő, akármilyen színben. Nem az a tipikus nőies leányzó, de ez az évek során még nyilván változni fog.


Első benyomás, kisugárzás

Egy igazi kis energiabomba, ez az első pillanatban egyértelmű bárki számára. Minden érdekli, ezért ne lepődj meg, ha már az első találkozáskor eláraszt a kérdéseivel, ez már-már szokása. Tehát kérdez, csillogó szemekkel hallgat, és bólogat és gesztikulál és beszél, beszél, ja meg néha beszél is.
A sok csacsogás miatt elsőre talán picit butuskának néznéd, igazság szerint azonban meglehetősen értelmes lány ő. Ha túlestek a lelkesedő "lyukat beszélek a hasadba" szakaszon, ez már az első általa kedvelt témánál egyértelművé válhat számodra.
Ha azonban rossz kedvében találod, és világvége hangulat uralkodik, könnyen odamondogat, talán beléd is köt. Nézd el neki, a természetéről ugyebár senki sem tehet. Na meg tud ő bocsánatot is kérni, mereszti rád kicsit a nagyon kék cicaszemeket, az ellenállás pedig mondhatni lehetetlen.

Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bűbájos Boszorkák (3)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Martion Mágustanoda

Leírás


"Tudod a hangulatom olyan mint, amikor libikókán ülsz; egyszer fent, aztán hopp.. hirtelen lent vagy.
És én most fent vagyok, egész magasan."

Dalma 1998. november 7-én látta meg a napvilágot Szegeden.
Édesanyja, Briezsik Flóra talan származású, egyetemista korában találkozott apjával, a varázsló Andrássy Zsolttal. Rövid viszonynak indult, házasság lett belőle. Zsolt eleinte ugyan nem akart talan nővel komoly kapcsolatba bonyolódni (ő ugyanis tiszta vérű mágus család gyermeke), de mint tudjuk, az érzelmeinket nem mi irányítjuk.

Nehéz menet volt az Andrássy família kibékítése, végül azonban többé-kevésbé mindenki elfogadta a párt. Flóra rokonai közül azonban kevés kiválasztott van csak tisztában azzal, hogy Zsolt mágiával bír, mindössze azok, akikkel a házaspár közeli, meghitt kapcsolatot ápol. A többiek úgy tudják, hogy Zsolt egy talan könyvesbolt tulajdonosa, unalmas figura. A könyvesbolt és a tulaj ugyan stimmel, de a bolt mágus könyvekkel van tele, és mindössze mágusok számára elérhető. Na meg Zsolt mindennek nevezhető, csak épp unalmasnak nem.

Dalma tehát igazi szerelemgyerek, valami csoda folytán azonban mégsem kényeztették el. Ennek oka valószínűleg a pár felvilágosult gondolkodásmódja, ami miatt sosem voltak elfogultak lányukkal szemben. Dalmus, ahogy anyukája becézi egészen kicsi korától kezdve a két világ ötvözetében nőtt fel, otthonosan mozog a mágikus és a talan környezetben is. Háztartásukban ugyanúgy megtalálható a TV és a telefon, mint az önállóan helyezkedő fotelek, megbűvölt szekrények, amikben képtelenség megtalálni bármit is, ha ők nem akarják, vagy a cserfesen fecsegő festmények.

A kislány egészen pici korától érdeklődött a mágia iránt, főleg mert édesapja rengeteget olvasott neki. Meséket, igaz történeteket. Különös lényekről, hatalmas mágusokról. És amióta csak járni tud, le sem lehet lőni. Sosem volt visszahúzódó típus, sőt, kifejezetten bátor és kalandvágyó. Ha valami csínyt eszeltek ki a barátai, az biztos, hogy ő volt az első, aki belement. Megszokta, hogy ha kérdez, általában választ is kap, állhatatos kíváncsisága tehát innen fakad. Ám csintalansága ellenére sem volt igazán rossz kislány, állandó mosolya és kedves természete ellensúlyozta az állandó bajba kerülést.

Talan óvodába és általános iskolába járt, hiszen egészen 13 éves koráig nem mutatott mágiára utaló jeleket. Azonban egy délután minden megváltozott, végre elkövette az első vadmágiáját, innen pedig egyenes út vezetett a Martionba.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.07.13. 14:48:39


Ez a karakter rendelkezik egy Zeller nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése