A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Andrássy Veronika

 
Beosztása: Óraadó a Michigan Institue of Magic egyetemen, magánnyomozó
Nem:
Életkor: 29 (születésnap: szeptember 28.)
Testalkat: Átlagos, erőteljes női idomokkal.
Vonások: Nincs különleges vonása.
Szem: Kék színű.
Haj: Válla alá ér, egyenes és dús szálú, hiába nem hosszú, mégis gyakran tűnhet úgy, hogy nagyon sok haja van.
Általános öltözet
Tiszta származású mágus, iskolai és munka célokra rendre talárokat hord. Kedvencei a zöld, a piros, a sárga színek. Gyakran díszíti ruházatát masnikkal, szalagokkal, kendővel, olyankor erősen kislányos benyomást kelt, de az eleganciára mindig ügyel.
Első benyomás, kisugárzás
Vidám természetű lány, aki elsőre azonban kicsit bátortalannak tűnik. Köszönhető mindez annak, hogy kisgyermekkorában nem voltak barátai, ezért nehezen alakít ki kapcsolatokat. Nehezen teszi, de ha megszeret valakit, akkor arra nagyon odafigyel.

Leírás

Andrássy Veronika grófnő

Édesapja Gróf Andrássy Lajos, Andrássy Gyula, a kiegyezési utáni első magyar miniszterelnök egyenesági leszármazottja. Édesanyja Grassalkovich Enikő, aki szintén ősi magyar család sarja. Mindketten Családosok.

A szüleiről röviden: szülei házassága egyértelműen kényszerházasság, a nagyszülők akaratnának megfelelően. Édesanyját Enikőt 17 éves korában a nála jóval idősebb (akkor 30 éves) Lajoshoz adták férjül. Ebből is ered, hogy egyetlen gyermekük született, és ő is csak jóval később, Édesanyja 32 éves korában. A család az örökölt és hozományként kapott évszázados vagyonokból él, Lajos néha kétes sikerű vállalkozásokba fogott több kevesebb sikerrel, de a nagyszülők milliárdos svájci bankbetétei nélkül valószínűleg nem tudnák fenntartani jelenlegi, fényűző életmódjukat. Édesapja kedvelt időtöltése a vadászat, illetve különféle kártyajátékok. Enikő szintén gyakran a Családos szalonok és estélyek vendége, méghozzá nem is akármilyen. Férje tivornyázásai alatt gyakran látták más, fiatal férfiakkal, de ezt soha, senki nem bizonyította rá, még megvádolni sem merik ilyesmivel.

Vera, ahogy a szülei becézik, vagy Veronka, Veronci, ahogy a Martionos társai hívták, 1990. szeptember 28-án látta meg a napvilágot, családja Rózsadombi házában. Egészen Martionos felvételéig itt is élt, a II. kerületi állami általános iskola magántanulójaként végezte el az első hat osztályt. Kiskorától kezdve tanulta a Családos etiketett, zongorázni, sőt egy ideig még hegedülni is tanult, ebben azonban nem volt tehetsége. A sportokban szintén kipróbálhatta magát, de semelyikben nem nyújt kiemelkedőt, de jó fizikumának köszönhetően sokban jó.
Négy-öt éves kora óta úszik és lovagol. Szeret olvasni, és amennyit engedték neki, tévézni is.

Vidám természete ellenére magába forduló lány, így nagyon kevés barátja van. Ez nem csoda, hiszen fiatal korában nem érintkezett sok emberrel. Otthon a legtöbb időt házvezető- és nevelőnője Klári néni foglalkozott vele, gyakorlatilag második édesanyjának tekinti. Ő volt az egyetlen, akit fájó szívvel hagyott maga után otthon. Szülei Családos elfoglaltságaikból adódóan nem sokat foglalkoztak Verával, voltak olyan napok a kislány életében amikor nem is találkozott szüleivel. Ilyenkor általában olvasott vagy különféle ismeretterjesztő műsorokat nézett. Mivel magántanuló volt, az iskolába csak ritkán járt, otthon tanult meg mindent amire szüksége volt, nem sok lehetősége volt más gyerekekkel megismerkedni. Szülei Családos vendégeinek gyermekeivel, illetve azoknál vendégségben ismerkedett, azonban ezek sosem voltak igazi barátságok.
Magántanulóként minden évben kitűnő volt.

Az imént említett családi, és ismerősök összejövetelei nem tartoztak a kedvenc élményei közé, hiszen ezeken mindig az előkelő protokollnak megfelelően kell viselkedni, és néha unalmas órákon keresztül ülni az asztalnál, és hallgatni a felnőttek elbeszéléseit, többször hallott ósdi történeteit azokról a korokról amikor nemesnek lenni még valami mást jelentett. Csak akkor volt szabadulása, ha az aktuális vendégnek volt, vagy elhozta csemetéit, így velük játszhatott.

A világot azonban nem csak széleskörű olvasmány és vizuális élményei alapján volt lehetősége megismerni. Amikor már nagyobbacska, nyolc-kilenc éves volt, szülei nem hagyták mindig otthon, hanem magukkal vitték különféle útjaikra. Így a szomszédos Európai országok mellett bejárta Amerikát, huzamosabb időt töltött Londonban és egyszer még Japánba is eljutott, igaz, Japánból nem emlékszik sok mindenre, mert rövid ideig voltak ott, és a hosszú utazás nagyon megviselte.

Hat év a Martionban, amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan is ment el. Itt is sokat tanult, de végre szerzett barátságokat is, bár néhány fájdalmas csalódás után még óvatosabb lett az emberi kapcsolatokban. Természetesen tinikorban őt is megcsapta a szerelem szele, két fiúval is járt hosszabb-rövidebb ideig (nem egyszerre természetesen). A legtöbb vizsgáját itt is kiemelkedő eredménnyel teljesítette, és minden képessége megvolt arra, hogy elit felsőfokú iskolában folytathassa tanulmányait. Így a Martion befejezése után jelentkezett - és fel is vették - a Michigani Institute of Magic-re, a világ egyik leghíresebb mágusegyetemére, az Amerikai Egyesült Államokban.
Itt, miközben szorgalmasan tanult, tovább építette szociális és társadalmi kapcsolatait is. Komolyabb románca is volt egy egyetemi csapatban játszó focista fiúval, mely azonban másfél év után félbeszakadt.

Pálcája egy 12 hüvelykes juharfa pálca, vélahaj maggal. //Karakterkép Michelle Trachtenberg.//

Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:
Sportos, hiszen éppen eddz.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2005.10.09. 15:38:42

Ez a karakter az Andrássy család tagja.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Ez a karakter rendelkezik egy Nagymancs nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése