A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Angyal Izabella

 
A Karpena ösvény diákja, Első évfolyam
Nem:
Életkor: 17 (születésnap: november 06.)
Testalkat: Idősebbnek néz ki a koránál. Fejlettebb és magasabb kortársainál, bár jelenleg egy kicsit vékonyka. Szenvedélye a sport, ami testalkatán is megmutatkozik.
Vonások: Arcát gyermekded vonások díszítik, bőre hibátlan, már-már porcelánbabához hasonló. Mindig mosolyog, amitől még bájosabb.
Szem: Hatalmas égszínkék szemeivel bármit el tud érni, amit csak akar, hiszen ritka az ilyen gyönyörű szempár. Legfőképpen a macskáéhoz hasonlít, ami még kölönlegesebbé teszi.
Haj: Vállig érő, göndör, szőke hajjal rendelkezik, aminek ha nem viseli elég gondját, hajlamos az égnek meredni, és akkor elég mulatságos hatást kelt.
Általános öltözet
A sok sport miatt szereti a laza viseleteket, amik nem éppen lányosnak mondhatóak. Éppen ezért sokat hadakozik édesanyjával, aki viszont megköveteli már most a nőies ruhadarabokat, szoknyákat, blézereket. szekrénye tele van a Londonból kapott ruhadarabokkal, hiszen szülei folyton küldik a számukra elfogadhatónak vélt viseleteket, amiket sajnos egyéb híjján kénytelen hordani.
Első benyomás, kisugárzás
Bájos mosolya mindenkit azonnal levesz a lábáról, de az is tisztán látható, hogy született vezéregyéniség, aki képes bármire céljai elérésére. Szó szerint bármire. Ugyanakkor rendkívül vidám, jó a humora, de csöppet sem mondható csapatjátékosnak. Csak azokkal a személyekkel hajlandó szóba elegyedni, akiket érdemesnek tart rá. Emiatt kicsit nagyképűnek tűnhet, ami talán igaz is. Senkiben sem bízik, önmagától nem keresi a többiek társaságát, csak ha érdeke fűződik hozzá.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Miskolci Magyar Mennydörgők (1)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Martion Mágustanoda

Leírás

Előtörténet Egy igen neves londoni család harmadik gyermekeként jött a világra. Magyar származású édesapja kitűnő varázsló, bájitalkészítéssel foglalkozik. Édesanyja egy varázstalan vérbeli angol nő, orvosként dolgozik. Eredetileg két bátyja volt, az egyiket két éve veszítették el. Ő egy neves angol léglabdacsapat terelője volt, aki egyik mérkőzésen egy óvatlan pillanatban leesett a seprűjéről, és azonnal meghalt. A másik bátyja nem örökölt semmiféle varázslói vénát, így édesanyját követve orvosi pályára készül. Sport iránti szeretete elhunyt bátyja iránt érzett szeretete és tisztelete miatt alakult ki. Szülei nem nézik jó szemmel az érdeklődését a baleset miatt, de ennek ellenére Bella legnagyobb álma, hogy a Miskolci Magyar Mennydörgők terelője lehessen majd egy napon. Másik nagy szenvedélye a tánc, amit szülei próbáltak belé nevelni a spor helyett, ami annyiban volt sikeres, hogy ezt is megszerette. Londonban már megnyert jó pár versenyt, és édesanyja szerette volna, ha inkább ezen a pályán marad, minthogy a Martion diákjaként tengődjön. Ő mindig próbálta Bellát a rendes emberi életre ösztökélni, és ellenzi még a mai napig is az otthoni varázslást. Személyiség Akik ismerik, sokan tartanak tőle. Amilyen gyermeki arca van, olyan felnőtt a belső értékek alapján. A sport és testvére halála megtanították küzdeni, és soha fel nem adni. Hű barát, azokért, akiket szeret, mindent megtenne. Gyakran elgondolkozik azon, hogy jó döntést hozott e. Sokszor elkeseredik, kirekesztettnek érzi magát, és van benne egy furcsa érzés, miszerint többre hivatott, mint diáktársai. Már kisgyermekkorában megfigyelhető volt jóstehetsége, ezért bántja ez a gondolat. Sosem akart más lenni, mint ami, de mindig is vágyott egy átlagos életre, ami valószínűleg sosem adatik meg neki. Mostanában rendkívül sokat van egyedül, nem mer nyitni a többiek felé. Zárkózott kislány, de ez nem mindig volt így. Most rendkívül szüksége lenne pár jó barátra, akik egyengetik egy kicsit az útját, és nem hagyják cserben. Az londoni lakásukban az ágya alá költözött egy szellem, aki minden éjjel ijesztgeti, éppen ezért nagyon fél a szellemektől, és nagyon rossz alvó. Az álmaiban megjelenő látomásoktól gyakran felriad éjjelente.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.02.18. 14:49:48


Ez a karakter rendelkezik egy Cseresznye nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése