A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Annasi Benjámin

 
Beosztása: Teológus
Nem: Férfi
Életkor: 34 (születésnap: január 11.)
Testalkat: Magassága némiképp alulmarad az átlagosnál (175cm), sportosan karbantartott.
Vonások: Átlagosan kellemes vonásait megkeményíti a tekintete. Arcát túlnyomórészt szögletes, nem pedig kerekded vonalak uralják. A szemét kivéve arckifejezései közt majdnem minden körülmények között a szigorú kifejezéstelenség az uralkodó.
Szem: Világos, melegbarna színű, ám pillantása miatt inkább olyannak hat, mintha legalábbis jégkék volna.
Haj: Nincs, vagy leginkább nagyon, katonásan rövidre nyírt, a szemöldökéből lehet következtetni rá, hogy borotválatlanul tán szőkébe hajlik.

Általános öltözet
Csak a meleg miatt ad alább a zakóból. Többnyire élére vasalt, sötét nadrágban, makulátlanul tiszta félcipőben és egyszínű, egyszerű (fehér, vagy fekete) ingben mutatkozik.

Első benyomás, kisugárzás
Rendezett külsejű fiatal férfi, ám a tömeg akaratlanul is megnyílik előtte... S ezt nem is a személyének ismerete, inkább valami láthatatlan erő miatt teszi. A szeme hideg, meghazudtolja a szép barna íriszt, s ez kifejezetten sajátságos jelleget kölcsönöz a pillantásának, és egész jelenlétének. Nem tűnik kellemes társaságnak, de nem is tesz semmit, amivel ezt erősítené, mindemellett szószátyársága sem adhat semmilyen ellenérzésre okot.

Leírás

Az országban a nevét leginkább a máguskörökben ismerhetik, ugyanis a 2007-ben alakult Éjszaka Lényeit Kivizsgáló Ügyosztály vezetőjeként jelent meg a kormánykötelékekben. Akkor még zsenge kora ellenére kiváló vezetői tulajdonságokkal rendelkezett és rendelkezik a mai napig is. Taktikus, gyors rubin gemmárius, és a törvények szolgálójaként sosem a jó szívéről híresült el. Misztifikált személyiségét nem ő alakította ki, de sokan tartanak tőle, mert ritkán lép ki a rendfenntartó, komoly, objektív, távolságtartó szerepéből.
Másik ok lehet, hogy magánéletéről vajmi keveset tudni. A nevét is elég későn, körülbelül 2011-re lehetett kapcsolni az arcához. Egyébiránt kortársai nem emlékezhetnek rá sem a Martionból, sem a König Akadémia gemmáriusi képzéséről. A munkájának él teljes mértékben. Egyes belsős pletykák szerint szerzetes volt, mások szerint egyszerűen csak bigott katolikus. Annyi bizonyos, hogy puritán vegetáriánus, mindemellett a testi-lelki egészség és tisztaság híve. Egy apró feszületet mindig visel a nyakában, ezüstláncon. Nyaranta előfordul, hogy rózsafüzér is látható rajta - ez utóbbi tetoválásként az alkarján. A 2012-es áprilisi választásokkal, és az akkori ÉLKÜ feloszlatásával eltűnt a nemzetvédelem kötelékeiből, kollégáival ellentétben gemmáriusként sem maradt az FMP vezette Máguskormány kötelékeiben.

Felszerelés és egyéb mesélői információk:
A férfi méteres közelében a járókelő azt érzi, mintha nagyobb lenne a közegellenállás. Fél méternél közelebb pedig egyáltalán nem lehet megközelíteni.
Aktuális állapot:
Fehér vászonnadrág, ugyanilyen színű inggel, könnyű nyári barnabőr cipő. Lazán elegáns.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.08.11. 01:01:09

Ez a karakter a Breitenbach Társaság céghez tartozik.

Üzenet küldése