A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Antal Rudolf

 
Beosztása: Ének- és zongoratanár
Nem: Férfi
Életkor: 40 (születésnap: november 17.)
Testalkat: Sportos alkatú, 183 cm magas férfiember.
Vonások: Széles, férfias állkapocs, erős vonások, jellegzetes orr, kifejezetten jóképűnek nevezhető.
Szem: Zöld, némi barnás beütéssel. Mély és barátságos tekintet.
Haj: Barna, göndör.
Általános öltözet
Mindig rendesen fel van öltözve, igazán jó ízléssel bír és igencsak fiatalos, de végül is lehet is, hiszen közel sem nevezhető öregnek. Előnyben részesíti a különböző színű farmereket, hozzá viszont jöhet bármi. Ing, póló, néha kissé old school mellény, vagy nadrágtartó, úgyis jön vissza a divatba és nagy szerencséje, hogy minden jól áll neki. Ő az a tipikus tornacipős felnőtt, akiből senki nem nézné ki, hogy szellemileg is érett. Viszont hord egy nem éppen oda illő ékszert, egy fonott karkötő személyében. Ez egy kedves kis ajándék volt egyszülött lányától még annak idején és ő lelkiismeretesen hordja is.

Első benyomás, kisugárzás

Egy elragadó ember. Igazán nincs mit ezen ecsetelni. Barátságos, szeret viccelődni, sőt néha még túlzásokba is esik ilyen téren. Szokatlan humorát nem mindenki értékeli, főleg mikor elfelejti jelezni, hogy épp nem beszél komolyan. Aki ismeri ehhez már hozzászokott, vagy elkönyvelte egy végtelenül komolytalan embernek.
Bár elsőre sem egy rosszképű fazon, és az ember azt hihetné szeret ezzel visszaélni, viszont a férfiból sugárzik, hogy gőze sincs arról, hogy a nők mit is gondolhatnak róla. Tehát nem egy nőfaló. Pedig végtelen közvetlenséggel viszonyul mindenkihez, rendkívül talpraesett fazon. Mindezekkel szemben nem egyszerű megismerni. A humor nem csak tökéletes eszköze annak, hogy szórakoztatóvá tegye a mindennapokat, de pajzsként is remekül funkcionál. Éles szituációkban is hajlamos ehhez fordulni, ami pedig már bosszantó is lehet.

Leírás

Előtörténet
Karakterlap
Kapcsolatok
VackokAktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.12.08. 20:24:58

Üzenet küldése