A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Anthony C. Kinley

 
Beosztása: Hóhér
Nem: Férfi
Életkor: 17 (születésnap: december 28.)
Testalkat: Magas, karcsú, inkább fiú mintsem féri. (173 cm)
Vonások: Fiús vonásait még nem érte el a felnőttkor, de erős állkapcsa és széles álla láttán feltételezhető, hogy ha felnő akár férfias is lehetett volna.
Szem: Nagy szemei aranyló borostyán sárgák, kissé cirmozottan, mint a hüllőké.
Haj: Hosszú, a fényben vörösnek tetsző, de az árnyékban inkább barnába hajló. Attól függően, épp nyertes vagy vesztes csatán van túl a vállától a derekáig érhet.
Általános öltözet
Gyakran visel kiltet a brodie klán színeiben, de elég gyakran látni egyszerű farmerben vagy vászonnadrágban is. Ha úgy tartja kedve, belesimul a modern sokaságba.
Első benyomás, kisugárzás
Mivel alapvetően szép arcú, nem túl megtermett fiú, még megnyerőnek is mondhatnánk. De van valami furcsa, nem túl bizalomgerjesztő benne. Az a különös szemszín, az a furcsa, néha sziszegő hang amit kiad, és nem utolsó sorban, ha hozzáérsz, a bőre itt-ott mintha kígyóbőrből volna. És hozzátéve azt, hogy a skót földeken nagyjából mindenki tudja ki ő, és mivel foglalkozik, összességében az emberek inkább elkerülik, mintsem, hogy ujjat húzzanak vele.

Leírás


Talanok ezt látják: Egy fiatal skót fiú, ruházata alapján nem túl tehetős, éles szeműek kiszúrhatják, hogy a Brodie klán egy elkószált sarja lehet. Illúzió takarja a különcségeit.

Mágusok ezt látják: Egy kissé hüllőre emlékeztető fiú, nem túl bizalomgerjesztő, de nem is különösebben fenyegető.

Éjlények ezt látják: Mivel messze földön hírhedt, és könnyen beazonosítható, ezért amerre jár, már tudják: a herceg hóhéra a közelben van. Jobb lesz vigyázni.

Auralátók ezt látják: Elég erős hydromágus, szerviens, valami betegség kering a vérében.

Élet és halálmágiával ez látható: A tizenharmadik század elején születhetett, tizenhét éves kora óta szerviens, bakteriális fertőzés látszik gócokban.

Abeomágus, állatalakja: királysikló Karakterkép: Vadim Shatilov


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.10.06. 23:06:13

Üzenet küldése