A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Apponyi N. Soma

 
Beosztása: a BBBikák PR munkatársa
Nem: Férfi
Életkor: 24 (születésnap: május 21.)
Testalkat: Átlagos magasságához az egyetemi évek alatt felszedett némi izmot is a rendszeres konditerem látogatásoknak hála.
Vonások: Helyeske - talán az éles arcél, talán a borosta teszi, de sokan idősebbnek tippelik valós koránál.
Szem: Barna.
Haj: Hosszabbra hagyott, sötétbarna.

Általános öltözet
Nem tűnik ki a korabeliek közül öltözködésében - némi lezser elegancia jellemzi a közegből adódóan, amelyikben mozog, de ugyanúgy megtalálni melegítőt a ruhatárában, mint inget és zakót. Semmi extra.

Első benyomás, kisugárzás
Kellemes, szimpatikus jelenség. Közvetlen, de nem kitárulkozó, sőt! Kifejezetten igyekszik a munkát és a magánéletet élesen elválasztani egymástól, ennek okaként pedig a klasszikus "nem jó a kettőt keverni szerinte" választ adja minden egyes alkalommal.
Nem épp egy "easy-going" személyiség, sokszor tűnik feszültnek és képes túlgondolni a dolgokat, rájuk stresszelni; holott rendkívül gyorsan képes átlátni különféle működési mechanizmusokat és jó meglátásai vannak. Ezt a tulajdonságát munkájában remekül tudja kamatoztatni. Apropó munka - a BBBikák csapatának önjelölt védangyalaként rendre kihúzza egy-egy kellemetlen helyzetből a srácokat, legyen szó váratlan újságírói lerohanásról, kéretlen rajongó-támatásról vagy egyszerűen egy részeges estéről valamely győztes meccs után.

Leírás


Aktuális állapot:
/meg nyilván póló. világosszürke./

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.06.15. 18:59:25

Üzenet küldése