A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Apponyi N. Soma

 
Beosztása: BME hallgatója
Nem: Férfi
Életkor: 23 (születésnap: május 21.)
Testalkat: Átlagos, a férfiasodás kezdeti jeleit produkáló alkattal bír. Nem egy sportember.
Vonások: Lehet akármilyen helyeske – merthogy az – még ő is küzd az arcán néhanap felbukkanó pattanásokkal, mint a legtöbb vele egykorú.
Szem: Barna.
Haj: Hosszabbra hagyott, sötétbarna.

Általános öltözet
Leszokott már róla, hogy azt viselje, amit az öccsei. Bár továbbra sem nagyon nézi, hogy a kedves mama épp milyen monogramot varázsolt a ruha címkéjébe, így előfordul, hogy kölcsönveszi a tesók gönceit, de... Úgyis egy méret! Azért általánosságban megállapítható, hogy többnyire rajta látni legsűrűbben inget, illetve "önálló identitás" voltát hirdetve a borotválkozást is mérsékelten űzi az utóbbi időben.

Első benyomás, kisugárzás
Nos ez igencsak változó. Tegyük fel, hogy… tegyük fel, hogy lány vagy. Akkor egyértelműen előbb szembetűnik az, hogy milyen helyes, hogy már megint csak beletúrt reggel a hajába, és hogy de jól áll neki ez az ing ma. Ha az ÁTV tanára vagy, akkor inkább az tűnik fel, hogy már megint kész van a feladattal, elsők között. Míg RKT-sként az, hogy rendkívül jól átlátja a működési mechanizmusokat. MLI órán pedig, hogy már megint babrál, rajzol, jegyzetel, s óra végén egy komplett raszka-önetető rendszer tervével lepi meg a szerencsés tanerőt.
Ha a testvéreivel együtt futsz belé, ember legyél a talpadon, hogy meg tudd különböztetni őket. Egyébként, ha megszólalnak, már nem lehetetlen… Akad haragosa is, s hogy ő milyennek látja? Nos: ki szelet vet, vihart arat.

Leírás

{Bővebben}


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.06.15. 18:59:25

Üzenet küldése