A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Arévy László

 
Beosztása: Gemmárius

Nem: Férfi
Életkor: 29 (születésnap: május 20.)
Testalkat: Magasnak mondható (183 cm), viszonylag vékony testalkatú (75 kg) srác. Bár nem tűnik kifejezetten keménykötésűnek, nagy kitartással rendelkezik.

Vonások: Szigorú, éles vonásokkal rendelkezik, melyek határozottságot tükröznek. Általában kevés érzelem olvasható le az arcáról, ez kissé zárkózott, mogorva ember hatását kelti.

Szem: Arányait tekintve kisebb méretű, acélszürke szeme viszonylag mélyen ül üregében. Pillantása általában semmitmondó, az unott és a mogorva között szokták definiálni.

Haj: Rövid, egyenes, erős szálú barna haja van, mely általában kicsit kócosan szokott állni.

Általános öltözet

Első benyomás, kisugárzás
Első ránézésre egy mogorva, magának való és visszahúzódó alaknak tűnik. Azonban ha valakinek sikerül jobban a közelébe férkőznie, akkor igen értékes baráttá válhat. A viselkedése és a kisugárzása nagyon hangulat és egyén függő. Ha számára kedves ismerőssel, baráttal találkozik, akkor általában viszonylag kedves és figyelmes, szinte lovagias. Talán ez valódi arca. Ám az idegeneket és azokat, akik nem tartoznak bele a korosztályába nagyon nehezen engedi magához közel. De igyekszik nyitni és barátságosabb lenni, mint régebben. Az idősebbekkel szemben nagyon komolyan viselkedik, hogy lehetőleg idősebbnek, érettebbnek, komolyabbnak nézzék.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Fóti Fergeteges Főnixek

Leírás


Aktuális állapot:
Vajszínű öltönyt visel fehér inggel és fekete nyakkendővel. Fáradtnak és kimerültnek tűnik. Ezt több napos borostája, bágyadt pillantása és kócos, rövid haja is megerősíti.

Pénz: 0 tallér 1 dukát 6 garas

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2005.08.05. 11:53:11


Ez a karakter rendelkezik egy Acél nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése