A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Aradi Péter

 
Beosztása: Fogoly
Nem: Férfi
Életkor: 50 (születésnap: április 29.)
Testalkat: 185 cm-es magasságához kimondottan vállas, jó kondiban van, ránézésre is fitt.
Vonások: Szögletes és barázdált, könnyen megjegyezhető, hiszen rendkívül markáns.
Szem: Sötét, szürkéskék, mélyen ülő, hangsúlyos szemöldök és gyakran szemüveg keretezi.
Haj: Barna, általában hanyagul hátra vagy épp oldalra fésült/túrt.
Általános öltözet
Férfi mértékkel nézve többet ad a külsejére, mint az átlag, változatosabb és jóval bővebb ruhatárból gazdálkodik. Mindig remekül fest, legyen szó öltönyös megjelenésről, mely esetben bátran használ színeket is, a lila különböző árnyalatai például igen közel állnak hozzá.
Civilben pedig annak ellenére, hogy a korának megfelelően öltözködik, pontosan tudja, milyen szabású farmer áll neki jól, milyen pulóver divatos és ezekkel okosan él. Kiegészítők terén temérdek szemüveg között válogat, még a napszemüvege is dioptriás, tekintve, hogy elég rossz a látása. Kontaktlencsét csak a legritkább esetben hord.
Állandó viselete még a jegygyűrű, ám forgatások ideje alatt inkább a zsebében hordja.
Első benyomás, kisugárzás
Ha műsort vezet...
Áttörő, sikkes, ripacs, hatásvadász és minden olyan jelző ráaggatható, ami egy igazi showman-t öltöztet. Szinte nyilvánvaló, hogy csak addig érdeklődő és figyelmes, amíg az a nézettséget szolgálja, ám feltűnően szinte minden érzelmi húrokat penget nála, de nem árt vigyázni, ebből mennyit is hisz el az ember.
Civilben...
Jó lenne azt mondani, hogy több, mint egy erős marketingfogás, de gyakran nem tudja levedleni felvett viselkedésformáit. Bár egy intelligens ember, eléggé fent hordja az orrát és gyakran üt át a műsorbéli ripacssága, érzelmi túljátszása.
Ha látod az auráját...
Mágus, se több, se kevesebb. Érzelmi megnyilvánulásai azonban gyakran nem megerősíthetőek ez alapján.

Leírás


Megdöbbentő a hasonlóság, de ő bizony nem az oktatásügyben dolgozó Aradi Péter...

Valószínűleg a létezésről sem tud a többség, ugyanis a párhuzamos sík sikertelen megszállási kísérletét követően foglyul ejtett férfit hét lakat alatt tartja a Magyar Máguskormány. Elkülönítőben tartózkodik és amíg ki nem találják, mi legyen vele, valószínűleg így is lesz. Addig is igyekeznek minél többet megtudni tőle a másik síkról, sajnos mentális behatás nem opció az esetében.
Ittlétéről a Kormány emberei, a beavatott szerpentáriusok, a pszichiáterek és azok a 2014-es vizsgázók tudnak, akik elvállalták, hogy minden kétséget kizárólag azonosítják a férfit.

Aktuális állapot:
sötétlila zakó, farmer, csíkos ing, nyakkendő.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.05.15. 23:08:27

Üzenet küldése