A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Arany Manna

 
Beosztása: a Mirarx Máguselőképző Tanára
Nem:
Életkor: 25 (születésnap: szeptember 26.)
Testalkat: Nem egy égimeszelő a maga 160 centijével. A sok évnyi edzés és táncolás meghozta a maga sikereit. Manna alkata filigrán, még is izmos a maga módján. Vékony, de nem törékeny és mindenek mellett formás.
Vonások: Arca nem kerek, inkább, mint egy anime figura. Nózija kicsi, de nem a pisze fajta. Szája telt, erre mondják, hogy: csókos.
Szem: Jellegzetes mandulavágású barna -néha borostyán színű- szemei vannak, de gyönyörű nagyokra tudja nyitni őket.
Haj: Általában hullámos barna hajzuhatag keretezi arcát, ami hajlamos a kócosságra, sőt, mindig kócos... olyan "direkt ilyen" hatású.


Általános öltözet
Megjelenése kellemes. Nem hord kihívó ruhákat, de szeret nőiesen öltözködni. Kedveli a ruhácskákat és a szoknyákat. De sokszor látni őt farmerban meg pólóba. Kis termete miatt szeret magas sarkú cipőket hordani, de táncos múltjából adódóan a balett cipőkkel is jól kijön. Szereti a bakancsokat is, főleg virágos ruhákkal kombinálni. Haja általában barna, ez egy festett szín, eredetileg szőke lenne. Arany szőke. Általában hullámos, göndör szokott lenni és kiengedve hordja, de a változatosság miatt néha kivasalja.

Első benyomás, kisugárzás
Viselkedés terén… nos amolyan vidám természet. Mindig izeg-mozog, alig lehet lelőni! Szeret a középpontban lenni és nehezen viseli, ha sok szép lánnyal van körülvéve… és, hogy miért: mert önbizalom hiányos (egy kicsit). Kitartó és erős akaratú, nagyon makacs, ha valamit elhatároz, annak úgy is kell lennie. Nem adja fel könnyen, a végsőkig képes elmenni csak azért, hogy megtudjon mindent, amire kíváncsi. Igen, fő vonása, hogy nagyon kíváncsi és az illemtől eltérően, ha valami érdekli, arra bizony rá fog kérdezni! Illem ide vagy oda.


Leírás

Az életben sok nehézség és buktató jöhet még. Sose lehet tudni, hogy mire számítsunk, így jobb felkészülni az ismeretlenre. Velem is ez történ, mikor megismerkedtem Előddel, és utána az élet úgy alakult, hogy ne tudjam az álmaimat beteljesíteni. Ne hidd azt, hogy ennek nem örülök, ami most történik, csupán szerettem volna világhírű táncos lenni. Öt éves korom óta jártam balettozni a Szekszárdi Művelődési Központba, és tudatosan készültem a Táncművészeti egyetemre. Jó voltam, és imádtam a színpadot. Még mindig nem tudom elképzelni magam más szerepben. (Fogékony – 1, balett) De ez már akkor eldöntött volt, mikor találkoztunk. Nincs még egy hozzáfogható ember a világon. Az első pillanatban kiderült, hogy mi együtt fogjuk leélni az életünket. (Egyetlen társ – 1, Magasztossy Délceg Előd) Hiába voltak terveim, hiába voltam jó, és küzdöttem azért, hogy még jobb legyek… A zene, a tánc volt az életem. De most már a háztartásban kell jeleskednem, amit igenis tökélyre lehet csiszolni, majd megmutatom nektek! (A jövő ígérete I – 1)

Fel kell tudnod találni magad, amikor egy új családtag érkezik hozzátok. Decemberben fog megszületni a kisfiunk, és már kitaláltam, hogy mivel altatom el, mivel derítem jobb kedvre majd, és mivel játszunk naphosszat otthon, a parkban, vagy a szüleimnél. (Élelmes) Csak ne rettegnék folyton attól, ami álmomban is kísért. Sokszor rányomja a napomra a rossz hangulatot, mikor megint egy olyan álomból ébredek… mikor… mikor kitörött a fogam. Rettenetes, erre nem is tudok gondolni! Már most pánikbeteg lettem ettől, hogy csak kimondtam. Ilyenkor még gondolkodni sem tudok, nem folyton s folyvást visszajátszódik, hogy ott állok a tükör előtt és a csapba kipotyognak fogmosáskor.(Fóbia – 4) Egyébként se bírom jól a fájdalmakat –így a szülést se tudom, hogy fájdalomcsillapító nélkül hogy fogom túlélni- de álmomban még érzem is, hogy kitörik. Iszonyatosan fáj. (Alacsony fájdalomküszöb – 4) Amúgy meg magamtól biztos, hogy nem kezdenék el arcoskodni, mert birkatürelem mellé békés természet társul. Talán régebben még mondhattuk, hogy vadóc vagyok, de ez elmúlt. (Békés) Ha arra kerülne sor, hogy nekem verekednem, párbajoznom kellene, valószínűleg leblokkolnék, még akkor is, ha agyban tudom, hogy most mit kell tennem… (Paralízis) Szóval nagyon remélem, hogy sose kerül erre sor.

Tulajdonságok:

Fizikum: A tánctól szálkás izmokra tett szert, de ettől még nem lett olyan erős. Nem igazán erőnléti, inkább kardiózni szokott, hogy formában tartsa magát. Nehéz dolgok cipelését inkább ráhagyja vőlegényére, és egyébként sem egy nőnek kell a heti bevásárolt holmit két kezébe felcipelni a negyedikre. Még akkor sem, ha lebegtetve és mosolyogva tudna felmenni velük. (8)
Ügyesség: Nem kell mondani, hogy amihez van érzéke, ahhoz ért is. Ilyen ez a tánccal, zenével. Ügyes benne, különösen, ha nem egyszerre kell csinálnia. Mindig megcsodálták és dicsérték gyerekként, és ez később se lett másképp. (13)
Észlelés: De legnagyobb hibája, hogy elég figyelmetlen tud lenni. Amellett, hogy könnyedén feltalálja magát és újít be eddig nem létező dolgokat. Az csak arra tesz tanúbizonyosságot, hogy kreatív. Ha megszületik a baba, biztosan rá kell gyúrnia arra, hogy ne veszítse szem elől. (11)
Megjelenés: Talán azért is tart ott, hogy már most menyasszony, mert csinos, kedves, jó megjelenésű, szép és még rengeteg pozitív jelzővel lehetne illetni. Egy ilyen lányt megkaparinta kész főnyeremény! (13)
Intelligencia: Átlagos. Sokat kellett tanulnia, hogy elsajátítson dolgokat, és nem igazán hajtotta magát túl. Bár elhatározta, hogy tanári pályára készül, meglátjuk, hogy mi lesz belőle majd. Nem nehéz felfogású, bizonyára helytállna. (11)
Akaraterő: Makacsnak lehetne mondani, vannak dolgok ami mellől esze ágában sincs elpártolni, és ennek hangot is ad. Valamennyire befolyásolható, de nem adja olyan könnyen be a derekát semmire. (11)
Mágia: Levegő mágusnak született, így saját eleméhez nehézségek nélkül tudott nyúlni. A többi dolgot pedig elsajátította, így lett hasznosabb és erősebb is mágiája. Az életben elég sokat használja, mert anélkül nem tudna létezni, és ezt tanították neki otthon, ha már megáldottak vele, akkor használjuk ki rendesen! (15)

Kis családjuk 2012 Decemberében kibővült ki a tündéri kisfiúkkal. Névkeresésnél Zalánra esett a választás, mert egyből ez ugrott be mindkettejük számára.
Előddel még Martionos évek alatt ismerkedett meg. Szerelem volt első látásra, és félszavakból megértették egymást már az első nap. Nem volt kérdéses, egymásnak lettek teremtve, és ez csak egyre jobban bebizonyosodott. Randevút randevú követett, majd egy-egy éjszakai együtt lét. Két éve vannak együtt, de már olyan, mintha évek óta. Tavasszal, mikor kiderült, hogy Manna babát vár, gondolkodás nélkül költöztek össze, hogy a kezdetleges depressziót, ami a lányban kezdett gyűlni, egy kicsit visszaszorítsák legalább azzal, hogy együtt vannak, és nem egyedül. Nála csodálatosabb emberrel még sose találkozott korábban. Ő volt számára az első. Mindenben. Első csók, első szerelem, első együttlét, első vőlegény {gyűrű}, majd férj és tőle várja első gyermekét. Talán elhamarkodott, talán őrültség. De ők nem így látják, még mindig, és remélhetőleg soha...
Jelenleg Annával vannak a leginkább elfoglalva, az új jövevény 2014 Május végén érkezett meg és most is boldogítja kis családjukat.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.08.04. 20:32:26

Üzenet küldése