A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Aranyoss Benjámin

 
Beosztása: Csontváry hallgató, szobrász, festő
Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: november 18.)
Testalkat: Hosszúra nyúló tagjaira vékony, erős izmokat pakolt az évek munkája. Nem verekedésre termett, de kisegít ha pakolást kíván a helyzet.
Vonások: Álla széles, s a szöglet sem hiányzik az arcberendezésből. Egyenes orr, szájszeglete pedig mint Mona Lisáé, árnyalatnyit felfelé kunkorodik.
Szem: Szürkébe hajló kék, akár a délutáni égbolt.
Haj: Olyan, mint az árnyékba borult búzamező, aranyló glória, mely megkoronázza. Alkalmasint a fény játékában barnának is hathat.
Általános öltözet
Egyszínű pólók végtele hada, a farmer pedig minden férfi legjobb batrátja. Kedveli a kalapokat is módjával, de gyakran látni festékes, gipszes öltözékben.
Első benyomás, kisugárzás
Vonzó és megnyerő vagy baljóslatú? Ha mosolyog is, mosolyában valami furcsa lappang, komplikált, ez már első látásra koppant.
Általánosságban könnyed vele a csevej, viccben sincs hiány. Komolytalan, ha nem épp komor, s ha mégis akkor sem ugrik a torkodnak - valószínűleg.
Kissé talán elmerült az ecsetben vagy szobrában, mintha egy egész más dimenzióban járna. Haragos és agresszív a vászonnal néha, máskor meg csak kedélyesen mosolyog, mintha soha nem volna komoly.

Leírás

Otthon Budapesten:
Szavamra mondom, nem semmi egy város. Az a sok hepe meg hupa, tisztára kikészítő. Csak hogy tudjátok, apám gemmárius. Ilyenformán a rend meg a fegyelem a vesszőparipája, szóval dióhéjban rendes csak kicsit merev. Anyám varázstehetsége kiskorában sem szárnyalt az egekbe, de azután zsenge hajtás korában az a kevéske is megszűnt valamiféle "erről nem beszélünk" trauma után. Cserébe remek ízléssel áldották meg azok a szépséges görög múzsák, belső építészként keresi a kenyerét. Mindketten imádnak utazni, szóval volt mit falnia a szememnek, hogy később vászonra vethessem. Gyermekkorom színes emlékképei között kutatva egész biztosan kiemelném a római kor dicsőséges falait és a görögök ellenállhatatlan oszlopait. Kölyökkori képeim sem szűkölködnek árnyalatokban és tehetségben, korán eldőlt, hogy nem lesz belőlem atléta vagy marcona gemmárius. Nem panaszkodhatom, megkaptam mindent odahaza, amit csak kívántam. Festő tanfolyamok, kézműves táborok, műterem a garázsban. Az lehet az oka, hogy az ikrem cserébe normális. Mármint nálam normálisabb.

A farkas kór:
Nem szeretek róla beszélni. 2012 decemberében martak be, nem egy nagy sztori. Elő-szilveszteri buli volt, én meg elindultam haza valahonnan a világ végéről, kerekerdő széléről. Illanni akartam persze, ki ne azt tenné, csak gondoltam előbb sétálok egyet, mert nagyon bejött a látkép, mondván valamit kihozok belőle másnap. Mondom, nem egy izgalmas történet, de az biztos, hogy megváltoztatott mindent körülöttem. Az átváltozások eszméletlenül fájnak, és utána gyakran zárkózom be egy szobába, és festek tele vagy húsz-harminc vásznat is mindenfélével. Nehezen alkalmazkodom, de a külvilágnak ezt nem kötöm az orrára. Pláne mióta apám nem kívánatos személynek titulált otthon. Szóval most az albérletben tengetem a napjaim, a szüleim fizetik, hogy véletlenül se menjek haza. Az élet szívás, de legalább élek.
Animal I have become (Kösz, Csaba)

Baráti körben:
Egyértelműen imádok nagy hangadó lenni, és irányítani társaságot, hogy hova és mikor. Ha buli van, én vagyok az első, aki visszajelez, viszont gyakran az első is, aki távozik, ha elkap az ihlet. Az isteni szikrát képtelenség féken tartani.
A Balogh-gal jól meg vagyunk, elbírja a természetem, én meg nem szekálom, ha úgy áll a haja, mint egy csövesnek. Ősi és mélyről jövő baráti szeretet. Januárban futottam bele ebbe a Csaba fickóba. Esküszöm, nála nagyobb arcot még a hátán nem hordott a Föld! Nem vagyok oda nagy többségében a többi szőrmókért, de ezzel itt bárhol bármikor le tudok ülni. Amúgy meg el ne mondja neki senki, még elszállna, de abszolút felnézek rá, sokat segített, hogy kicsit rendbe igazodjak ezzel a farkas létsíkkal.

Jellem:
 • Erő: Bírom én a cipekedést, nem vagyok egy anyámasszony katonája, de nem állok le a bicepszemet méregetni.
 • Akaraterő: Makacs öszvér, ahogy apám mondaná. Konok, állhatatos, szeszélyes. Ne nagyon piszkálj föl.
 • Szociális készségek: Amikor én akarom. Ne sértsd meg a személyes terem hívatlanul!
 • Intelligencia: Maradjunk annyiban, hogy nem érdemes velem barkóbázni, mert a földbe verlek, mint egy palántát.
 • Varázshasználat: Gyönyörű munkát végzek a műveimen, de ennyi és nem több. Persze az alapok mennek, de sose vettem a fáradságot, hogy ezen kívül bármiben elmélyedjek.
 • Párkapcsolatban: Csapongok, és? Művész vagyok, ez normális. Ha mondjuk egyszer megtalálnám álmaim nőjét, nem lennék olyan hülye, hogy elengedem. Ház, gyerek meg a többi. De ez még a távoli jövő, fiatal az éjszaka na meg én is!

Adatok:
 • Magasság: 185 cm
 • Súly: 77 kg
 • Vércsoport: AB -
 • Csillagjegy: Skorpió
 • Becenevek: Benji [Bendzsi], Jam [Dzsem]
 • Példakép: szakmai: Leonardo da Vinci; életviteli: Sarnyai Csaba
 • Likantróp


Értékek:

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.31. 23:42:15

Üzenet küldése