A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Aranyoss Kálmán

 
Beosztása: Gemmárius
Nem: Férfi
Életkor: 49 (születésnap: január 03.)
Testalkat: Nem egy babkaró az öreg. Ha odacsap, akkor ottmaradsz.
Vonások: Meglátszanak rajta a kemény évek. Ronda is, ijesztő is, jellegzetes is.
Szem: Kék színű asszem... meg olyan nagy, lefittyenő szemhéjjal. Kríp.
Haj: Sötét-őszes-rendezett. Na ápolatlanul sohse látni.
Általános öltözet
Öltöny. Meg nyakkendő. Meg megint öltöny. Fogadok, hogy otthon az ágyban is abban van. Meg zoknitartóban. És tudod, bőrövvel, szigorúan rendezve, meg minden.
Első benyomás, kisugárzás
Komolyan, kiráz a hideg, amikor a közelemben van. Csak néz, csak néz azokkal a nagy szemeivel. Szokott ez érezni? Azt mondják, hogy kitagadta a fiát, csak mert bemarták. Hát ember az ilyen?

Leírás


... mert alapvetően nem rossz ember. Sőt. Ha valamit jól csináltál, akkor képes meglapogatni a vállad. Ha jól csinálod persze, de tudod, ennek is van hátulütője... tudni kell a dolgokat jól csinálni.
- Csáti Harim, kollégaNem én vótam... Jaaz! Ja... egen, hogyne. E'kapott, há' mit ad az ég. De látom ám, amit látok. Ez közülünk gyütt. Látom a szemébe'. Tuggya mit látok? Aszt, amit az enyimbe'. Ez nem kerűl bele isten tuggya honnan. Csak az uccárul.
- Tóth Zoltán, elítéltA legerősebb ember, akit ismerek, ő mindig, minden helyzetben azt teszi, ami helyes és amit elvárnak tőle. Ha valaki erkölcsi szilárdságról beszél, nekem Ő jut eszembe.
- Aranyoss Nimród - fiúgyermekSokat haragudtam kérlelhetetlensége és szigorúsága miatt, főleg miután elküldött otthonról. Próbáltam őt gyűlölni, mert az egyszerű. Szeretni őt rémesen nehéz.
- Aranyoss Benjámin, fiúgyermekTökéletes férj. Soha egyetlen szóval nem bántott, mindig jót akart. Hiszem, hogy bármit cselekszik, azt azért teszi, hogy nekem, és nekünk - a családjának - jó legyen.
- Aranyoss Katalin, feleség


//Vers: Szabó Lőrinc: Semmiért egészen.
Karakterkép: Steve Buscemi//

Aktuális állapot:
Otthoni öltözékként könnyű nadrágot, házipapucsot, háziköntöst visel.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.01.20. 13:48:52

Üzenet küldése