A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Asha Sylla

 
Beosztása: Fotóművész
Nem:
Életkor: 32 (születésnap: július 16.)
Testalkat: Tankönyvszerűen homokóra kellemesen kerek idomokkal.
Vonások: A felfelé görbülő száj, a dús, széles ajkak érzéki összhatást nyújtanak.
Szem: Lefele ívelő, kissé mélyen ülő, acélos zöld, élettelin csillogó szempár.
Haj: Oroszlánsörény szerűen dúsan göndörödő szőke hajkorona.
Általános öltözet
Mindegy mit vesz fel, képtelen slamposnak tűnni benne. Szereti összeválogatni a darabjait, imádja a nőies holmikat, a ruhákat és szoknyákat és a feszes darabokat.
Első benyomás, kisugárzás
Érzékinek, szenvedélyesnek tűnik már első látásra is. Szereti hallatni a hangját, szeret a társaság szíve lelke lenni, imád élni. Az a mindenkivel kicsit flörtölős, önbizalomban hiányt nem szenvedő nőtípus, aki mindenhol megtalálja a helyét.

Leírás

A játékos kis oroszlánkölyök nagyokat lépve kapaszkodott fel a fiatal hím fejére, hogy befészkelje magát a két füle közé. Elégedetten terült el a megszerzett területen, mire az alatta fekvő felsandított rá. Apró nyávogást hallatva harapott bele - minden nemű erőszakot mellőzően - az aranyszínű sörénykezdemény takarta fülbe, amire egy szinte nevetésnek is beillő morranás volt a válasz. Az állat végül beletörődve helyzetébe tette le újra a fejét, ő pedig kényelmesen elhelyezkedve néhány pillanat múlva már álomba is szenderült.

- Még egyszer, még egyszer! - sikkantotta lelkesen az apróság. Szőke, göndör fürtjei szinte repdestek körülötte, ahogy izgatottan megrángatta a fiú pólójának ujját, akinek az ölében ült.
- De már ez volt a harmadik! - méltatlankodott az.
- Nem baj, de még nem tudom kívülről! - ráncolta homlokát a lányka, és elégedetten elmosolyodott, mikor látta, hogy a másik a távirányítóért nyúl. - Köszönöööm! Te vagy az én hősöm! Te vagy Simba! - csimpaszkodott a fiú karjába, azután az öléből előre dőlve kezdte meg aznap már negyedszerre is az Oroszlánkirályt.

- Nagy lány vagy már, nélkülem is megleszel.
A száját kissé biggyesztve, dühösen összepréselve nézte Simbát.
- Az nem volt kérdés - legyintett, mire egy kissé csodálkozó pillantást kapott válaszul. - Az a kérdés, te hogy fogod nélkülem bírni!
Nevetés volt a válasz.
- Ne kerülj bajba és csak óvatosan a fiúkkal.
- Még hogy a fiúkkal, hát nem én választok mindig rettenetesen!
Újabb nevetés, azután csönd. Elment.

- Kell egy biztonsági jelszó - mondta a férfi fölé hajolva, miközben a csuklóját kötözte az ágy lábához.
- Malik... a jelszó Malik. - Nem törődött vele, mennyire tartják furcsának, neki erre a szóra volt szüksége. Finom mosolyra húzta a száját. Akkor kezdődjön.

- Erotikus fotózás? Furcsa egy hobbi.
- Inkább munka. Nem is sejtitek, micsoda kereslete van most a piacon - mosolygott derűsen, kezében egy pohár pezsgővel. Körülötte kisebb társaság, ő pedig középütt állt. A kiállítás első napja, minden tökéletesen alakult. Egy-két óra és már a hangulat is oldottabb volt.
- Az a srác téged bámul percek óta, Nala - jegyezte meg kuncogva a barátnője. Már ő is egy pohárral túllépte a keretét. Lassan odafordulva tüzetesen szemügyre vette a srácot. Csokoládé színű bőr, magas, izmos felépítés. Lassan elmosolyodva válaszolt a mellette állónak.
- Hm, pont az esetem.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.02.05. 19:45:02

Üzenet küldése