A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Ashner János

 
Beosztása: Feltaláló
Nem: Férfi
Életkor: 63 (születésnap: szeptember 17.)
Testalkat: Körülbelül 175 centiméter lehet, és 75 kg lehet.
Vonások: Ovális arcú, szakállas.
Szem: Acélszürke
Haj: Feje búbján kopaszodik, tarkója körül pedig hosszú őszes tincsek állnak össze-vissza.
Általános öltözet
A műhelyében fehér inget, bőrkötényt, szerszámos övet, fekete, kopottas színű farmert és bakancsot visel. Szabadidejében általában inget, farmert és félcipőt visel.
Első benyomás, kisugárzás
Zseniális. Teljesen lenyűgözik a gépek, azok szerkezete és működése. Amúgy egy kedves öregember képét festi, szívesen beszélget a fiatalabb és idősebb generációkkal egyaránt.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás


1956 szeptemberében látta meg a napvilágot, mágus család elsőszülött gyermekeként. A Mirarxban megmutatkozott magas intelligenciája, mikor összerakta első, elektromos motor által hajtott, legovázas robotját.

A Martionba kerülése után a lelkek tükre a Neredin ösvényre osztotta be, az állandóan álmodozó tudóspalántát. Már a Martionos évei alatt az a kérdés foglalkoztatta, hogy a mágiát és a gépszerkezeteket hogyan lehet összehangolni. Sokat tanulmányozta a rúnákat és az azokkal készült gólemek rendszerét, állítása szerint Martionos évei alatt álmodta meg Core nevű műszert, mely tökéletes ötvözése a keleti mágiáknak és nyugati gépeknek.

Martion után az ELTE EMK-ra ment tovább tanulni, keleti és rúnamágiát tanult, mellette levelezőn elvégezte a BME gépészmérnöki karát.

ELTE ösztöndíjas tanulójaként egy kutatási programban fejlesztette a Core-t, melyet azonnal le is védetett.

25 évesen prezentálta első fogaskerekekkel, rúnával ellátott, színtiszta mana által hajtott „robotját” mely szerinte korszerű fém gólem. A gépezet a steampunk világában megelevenedő gépszörnyek felé hajazott, körülbelül 180 cm magas volt, több, mint két tonnás teherbírással. Rendeltetése pedig az építkezéseken való segédkezés volt. A gépben működő Core egység látta el energiával és tartalmazta a szerkezet „intelligenciáját” is.

A találmányáért kapott ösztöndíjból felépítette saját műhelyét és megalapította Iron Soul nevű cégét, mely a gép gólemek építésével és gyártásával foglalkozik.

Az Iron Soul cég több Gép gólemet is gyárt, a párcenti magas csatornatisztítótól kezdve, a több méter magas óriásig. Rendeltetésűk a hétköznapitól kezdve, az extrém munkák ellátásán keresztül bármi lehet.

Egyes híresztelések szerint János műhelyét egy három méter magas gólem védi.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.09.22. 12:53:40

Üzenet küldése