A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Atler Karola

 
Beosztása: Bájitalmester, Az 1-es birtok úrnője

Nem:
Életkor: 25 (születésnap: augusztus 10.)
Testalkat: Jó húsban van, jó helyen elrendezve. Vékony derék, szélesebb csípő, dús keblek. A magassága valahol a 165 cm környékén mozog, cipősarok függvényében változva.
Vonások: Keskeny, apró állacska, mosolyra álló, vastag ajkak. Kedves, puha, és szép az összkép - ha nem sminkel ez ellen.
Szem: Nagy, kéken tündöklő szempár.
Haj: Állandóság nincs, de túlnyomórészt szőke, és loknizott. Láthatóan szereti gondozni, változtatni, az öltözködés vállfajának tekinti a frizurát.

Általános öltözet
Széles skálán mozog, egészen a fekete özvegytől a pin-up girl-ig. Igyekszik mindig kiemelni a dekoltázsát, és a csípőjét, ezzel lehet hogy páran közönségesnek vélik, de erre csak legyint. Elvégre ő komponál.

Első benyomás, kisugárzás
Karola vámpír. Ez valahogy első pillanatban bizonyos annak, aki tisztában van a létezésükkel, és akinek egy kicsit jobb a szeme (9-es észlelés fölött). Ezen kívül földöntúlian szép mindenki számára, s kívánatos az átlag férfiembernek, amennyiben azon is túl tudja tenni magát az illető, hogy nem csak nézni kell... Ugyanis, ha nem is szőkén tündököl épp, akkor is az az első benyomás, hogy jóindulatúan buta ez a lány. Szereti megtámogatni ezt a képet az arckifejezéseivel is - pont emiatt vélhető, hogy kellő önismeret, és kritika birtokában van és egyszerűen csak szeret túljátszani... vagy tényleg buta. Átváltozóművész, küllemét szereti a hangulata szerint alakítani, csak egy séma van, amihez folyton visszatér.


Leírás
Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.04.24. 19:50:18

Üzenet küldése