A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Auer Adél

 
Beosztása: Könyvtáros
Nem:
Életkor: 29 (születésnap: december 14.)
Testalkat: Középmagas, átlagos testalkattal rendelkező nő, ott gömbölyödik, ahol kell, talán 1-2 plusz kiló ha befigyel nála. Ez ingadozó és kedvfüggő igazából.
Vonások: Mostanság kisimult az arca, általában mosolyog, mindenesetre vidámabb, mint mikor régebben ismerhették őt.
Szem: Zöldeskék
Haj: Hosszú, barna
Általános öltözet
Ruhatárát lecserélve egyre több fiatalos holmit szerez be, úgy mint a farmer, póló, csinos ruhák, igyekszik valamelyest követni a divatot.
Első benyomás, kisugárzás
A balesete óta teljesen megváltozott. Mivel nem emlékszik arra, ki vagy mi volt, így egyszerűen mindenkivel próbál kedvesen és barátságosan viselkedni, bár nagyon zavarja, hogy semmi emléke nincs a múltjáról.

1985. decemberében született mágus apa és talan anya gyermekeként. Családját hamar elhagyta a bigott édesanya, aki szülés után tudta meg, hogy férje varázsló. Istentelen sátánistának kikiáltva otthagyta családját és egy zárdában telepedett le.
Auer Zsigmondot, az édesapát nagyon megviselte a nő elvesztése, így azonban minden szeretetét egyetlen lányának adhatta. Adél így nagyon ragaszkodott egy szem szülőjéhez, aki évről évre várta, hogy kislányából előjöjjön a mágia, de az váratott magára, helyette folyamatos rémálmok gyötörték, illetve egyre több dologról mondta meg, mi fog történni. Nyolc éves korában már a jövőben megtörténő eseményekről beszélt, és egyre inkább kerülni kezdte az embereket, mert érintésüktől látomások öntötték el. Apja elől titkolta ezt a képességét, nem akarta ezzel is terhelni.
Tizenhárom éves korára egyértelművé vált, hogy a gyerek sutta. Zsigmond nagyon szomorú volt emiatt, de nem mutatta lánya felé, talan iskolába járatta. Az idősödő gemmárius nagy szeretetben nevelte, mígnem egy napon bevetés közben halálos sebet kapott, amit Adél nem látta előre, és ezt a mai napig nem bocsátotta meg magának.
A temetés után meg akarta anyját keresni, de a nő hallani sem akart róla, és internátusba küldte. Tizennégy éves korától nagyon szigorú katolikus nevelésben részesült, ahol többször büntetést kapott, mert előre megmondott dolgokat. Sok gyerek boszorkánynak csúfolta, az apácák pedig elzárták, akárhányszor "istentelen" dolgot művelt. Ennek hatására próbálta ezt magába fojtani, kevés sikerrel, minek következtében teljesen magába zárkózott.
Tizennyolc évesen kikerült az internátusból, elvégezte az ELTÉ-n a könyvtár szakot, diploma után pedig a Szabó Ervin egyik fiókkönyvtárában helyezkedett el.

2013 júliusában balesete volt: a fejét beverve a Duna rakpartján találták meg, csak az iratai és néhány személyes holmi volt nála. Azóta amnéziás, orvosai szerint nem is fog egyhamar visszatérni az emlékezete.

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.09.19. 16:57:08

Üzenet küldése