A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Aufberger Klaudia

 
Beosztása: Turisztikai blogger
Nem:
Életkor: 27 (születésnap: november 24.)
Testalkat: Összesen csupán 157 cm, sportos alkatú, formás leányzó.
Vonások: Pöttömként még kerekded arca kissé megnyúlt, vonásaiban van egy egzotikus vonal, amit ki tudja melyik felmenőtől örökölt.
Szem: Mandulavágású szürkés-zöld szempár a pupilla körül zöldes barna folttal, amit szeret kiemelni a megfelelő sminkkel.
Haj: Hosszú, sötétbarna hajzuhatag, amit mostanában szőkítve hord.
Általános öltözet
Nadrág, szoknya, ing, póló, ruha, minden megfordul rajta egy igazán fontos feltétellel: mind divatos, összeillő darabok.
Első benyomás, kisugárzás
Vidám, életrevaló, talpraesett. Szereti a társasági életet, viszont nem olyan egyszerű lenyűgözni. Sokat mosolyog, és alapvetően kifejezetten barátságos.

Leírás

Dióhéjban
Szenterenczy Klaudia néven született Budapesten, a család ezen ágának harmadik, de egyetlen lány befutójaként. Kezdettől fogva élénk, vidám, de határozott és leheletnyit akaratos természetével könnyedén csavarta az ujja köré a környezetét. A bulis, utazós fiatalok életét élve enyhe bizonytalanságban volt, merre folytassa az útját, végül összekötötte a kellemest a hasznossal, mágikus és talan turizmusra jelentkezett, amit el is végzett. Már egyetemi évei alatt belevágott a blog vezetésbe, de igazán komolyan csak a diploma után kezdett el foglalkozni vele. Mára már világszinten ismert utazó blogger.


Család
Közvetlen családja a mindene. Imádja a testvéreit, a szüleit, a nagyszülőket. Úgy általában családban élni. És persze ott a nagybetűs Család is. Ő annak a generációnak a tagja, aki kezdi megkérdőjelezni a konzervatív hagyományok teljes létjogosultságát, ugyanakkor szeret annak tagja lenni, így a főbb pontokat be is tartja. És persze vannak azok a hihetetlen mázlisták, akiknek minden összejön: szerelem és megfelelő családi háttér. Így eshetett az meg, hogy átlagosnak mondha jegyességi idő után 2018. szeptember 1-jén Bora borán mondta ki az igent Aufberger Mózesnek egy elég rendhagyó zsidó-keresztény ötvőzésű szertartáson.


Utazás
2015-ben vett komolyabb fordulatot az addig csak ímmel-ámmal vezetett utazós blogja. Mára az utazók körében világszinten ismert, angol nyelven is olvasható, videókat is tartalmazó, rendezett utazási segédlet. Tény, hogy az olcsó helyett a minőséget részesíti előnyben, de mindig figyel rá, hogy ne a megfizethetetlen kategóriát válassza.


Magánélet
Hosszabb-rövidebb kapcsolatai sok vizet nem zavartak sosem, időnként a pletykalapok rovatai is lekapták egy-egy híresebb választottjával. 2018 februárjában egy sí balesetet követően több ízben kéz a kézben látták Aufberger Mózes világhírű zenésszel, majd 2018.szeptember 1-jén Bora borán mondták ki a boldogító igent.

És amit a világ elől elzárnak
Babysizer Facts Pregnancy & Baby Tracker

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.11.04. 11:58:16

Üzenet küldése