A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Aufberger Ráhel

 
Beosztása: A GyROsz tagja
Nem:
Életkor: 35 (születésnap: április 23.)
Testalkat: Zömök, de nőies, magasságra pedig a 180-at éri.
Vonások: Nőhöz képest igen erőteljes járomív, szögletes arcforma.
Szem: Megfelelő sminkkel könnyen kiemelhető, szinte ijesztően halvány, szürkészöld szempár.
Haj: Hosszú, egyenes, eredetileg kissé seszínű, világos barna, de kifejezetten világos szőkén szokta hordani.
Általános öltözet
Többnyire nadrág és póló vagy ing. Nem igazán nőies, de határozottan ad magára.
Első benyomás, kisugárzás
Metsző tekintet, határozott fellépés. Munkában kifejezetten kompetensnek és hatékonynak tűnik. A magánéletéről nem sokat oszt meg a kollégákkal, de előszeretettel tesz szarkasztikus megjegyzéseket.
Magánemberként Családos eseményeken fél szeme mindig a testvérein, keveset locsog felesleges dolgokról.

Leírás

1985
Megérkezik a várva várt első. Egyben hibádzik csak talán, hogy nőnemű, de sebaj, hiszen hamarost újabb örökösök érkeznek, köztük nem is egy, de több fiú is.

1989
Még csak totyogós, máris anyáskodik kisebb testvérei felett. Na nem afféle majomszeretettel, inkább dorgálva. Ha elesik, felhúzza, ha beüti, lemossa. Gyakorlatias.

1993
Kiváló család kiváló mágusa, vadmágia szabadul fel belőle, nem is akármilyen, nekromanta lett az elsőszülöttből.

1996
A Tehetséggondozó segíti, hogy kibontakoztassa varázstudmányát és tradícióját.

1996-2001
Hiába csak pár év a különbség közte és testvérei között, mégis érettebb, felnőttebb náluk. Anya helyett anya, ha már az övéknek tragikus végkimenetel jutott, az új jelölt pedig fiatal és labilis hozzá, hogy támasz legyen. Figyel és vigyáz, néha végtelenül elfáradva ebben, de sosem lankadva.

2002-2007
Habár valami hangszeren ő is tanult játszani, a szíve mindig is a varázshasználat más ágához húzott. A Königre jár és a Kormonon fejleszti tovább a nekromanciát. Szikla a családban (ha már rokon ág). Az öccse, Mózes terelgetése sok erőt felemészt, a kapcsolatai sem tartanak túl sokáig, hisz első mindig az otthon és az otthoniak.

2007-2012
Megtalálja végre azt, ahol igazán felszabadult, ahol a felelősség is elsősorban más irányú. Sőt, a gondviselés a tökéletes párt is mellésodorja. Hamar lesz belőle házasság, bár mindketten élnek-halnak a munkájukért.

2012
Bármilyen rátermettek vagy erősek, ők sem sérthetetlenek. A szeme előtt foszlik semmivé a közös élet - a kedvesével együtt.

2013-
Visszatér a gyökereihez, hazaköltözik. Újra közelből irányít és terelget mindent és mindenkit. Az űr lassan múlik, már ha múlik, gyakran kísérti mindenhol. Félti, óvja az övéit. Smaragdnak áll, az agya jól működik, a terep és a harcok viszont nem vonzzák. Eleget látott belőle...

2018 vége-
Változnak az idők, a sebek, ha el nem is tűnnek, de behegednek. Némi egyensúly időnként elengedhetetlen. Valami többre hivatott, visszatér hát a GyROsz-ba előbb próbaidőre, majd 2019 februárjától az Alfa osztagba.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.07.29. 19:11:55

Üzenet küldése