A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Aufberger Rafael

 
Beosztása: Komponensvadász, a KomPONT Kft. munkatársa
Nem: Férfi
Életkor: 34 (születésnap: július 17.)
Testalkat: Széles vállú, jó fizikumnak örvendő férfi. Messze nem a legizmosabb vagy legnagyobb szál legény a környéken, de remek állóképessége és szemnek kellemes alkata van, melyet a rengeteg testmozgás és a természetjáró életmód edzett ki.
Vonások: Ami a szívén, az az arcán, s mindezt rendkívül érzékletes kifejezésekkel tudja a világ elé tárni. A helyes szomszédsrác, s még a mosolyráncok sem tudnak öregíteni rajta. Ritkán borotválkozik meg teljesen, többnyire fenn hagy egy kisebb körszakállat, borostát.
Szem: Zöldeskék.
Haj: Sötétbarna, s természetéből adódóan enyhén göndör. Hangulattól (vagy attól, hogy milyen rövidre vágatja) függ, hogy ezen tulajdonságának teret enged-e, vagy hajzselével-fésűvel megzabolázza.
Általános öltözet
Szeret praktikusan és kényelmesen öltözködni. Az esetek többségében ebben ki is merül az, hogy mi alapján válogat nap elején. A maradékot elintézi a veleszületett szépérzéke, ami épp csak annyira elég, hogy, mondjuk, ne akarjon neonzöldet élénkciklámennel felvenni. Ezt leszámítva viszont meglepően nagy mennyiségű és sokféle ruhadarabból tud választani, mivel minden kirándulásáról, külföldi útjáról szeret akár ilyen mementókkal (is) hazatérni. Kalapok, mellények, poncsók… egy tradicionális manysi törzsi viselet mellett lóg a Családos eseményekre felvett, élére vasalt öltöny.
Első benyomás, kisugárzás
Nyílt, közvetlen ember és nincs benne semmi természetellenesen szélsőséges vagy kirívó. Csak mint mindenki más, ő is befelé forduló és elzárkózó lesz, ha támadólag nyilvánulnak meg felé, és barátságos, ha hasonló habitussal találkozik. Egészen türelmes és pozitív, optimista ember, aki az „azt-csinálom-ami-nekem-jól-esik” elvben találta meg önmaga kiteljesedését.

Leírás

„Jöttem, láttam, mennék tovább…”

Apa
Nekem nincs bajom az öreggel. Amikor néha látjuk egymást, akkor megkapok néhány beolvasást, meg valamennyi hátbaveregetést. Utóbbit főleg, ha ritka alkoholkülönlegességeket hozok neki a világ másik feléről.
Ajándéklista: Mao Tai Jiu, kínai borkülönlegesség.

Anya
Igyekszem előre tekinteni, nem hátra.
Ajándéklista: Egy csokor virág és mécsesek.

Ráhel
RáhelRáhelRáhel. Mostanra határozottan úgy hiszem, hogy amikor megszületett, minden felelősségérzetet lenyúlt előlünk, aztán az ilyen-olyan manírok pedig megmaradtak nekünk. Nekem a folytonos kényszer arra, hogy úton legyek… Csak ne akarna mindig mindent tudni - és mindig mindent jobban, mint akárki más.
Ajándéklista: Középkori nekromanta jelképeket ábrázoló vésetekkel díszített kelta medalion.

Mózes
… Mózesnek pedig a szélsőségek és a zene. Az ikertestvérem, a kisebbik másik felem, és akármilyen különbözőek is legyünk, valahogy mégis érzékkel tudom, hogy mi az a hullámhossz, amin keresztül éppen elérhető.
Ajándéklista: Mágikus gitárhangoló-pengető; hosszas állítgatás nélkül lehet általa behangolni a hamis hangszert. (Az elhangolódott húrt megpendítve visszaállítja a helyes hangszínre.)

Ezékiel
A másik művész a családban. Pörög, megy, csinálja, zenél, mosolyog.. és most így hirtelen nem is tudom, hogy mikor nőtt fel ennyire. Ráadásul már híres is. Az én húgom, na. Ha legközelebb otthon leszek, benézek egy bulijára megnézni, hogyan lovagol a lemezeken.
Ajándéklista: Hippokamposz farokból készült vonó.

Dina
Talpraesett lány volt már régebben is, ez pedig azóta sem változott. Jól felvágták a nyelvét, az kétségtelen, és néha nehezen tudom eldönteni, tényleg komolyan gondol-e valamit, de kárpótol, hogy a korához képest értelmes.
Ajándéklista: Fecsegő ÓriásPók szőr, ideális bájitalkomponens.

Mária
Néha jönnek nekem olyanokkal, hogy Marcsi így, Marcsi úgy, micsoda egy liba, meg hogy túl hiú és felszínes, meg már megint sminkel, tudom is én. Ilyenkor nem igazán tudok magammal mit kezdeni, mármint persze bólogatok, de engem nem különösebben zaklat fel, hogy olyan, amilyen. Csak nyugodtan. Ő így érzi magát jól. Más meg úgy. Megint más pedig megint másként.
Ajándéklista: Tibeti ezüst karkötő növényi és kígyó ornamentumokkal.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.08.11. 17:56:07

Ez a karakter a KomPONT Kft. céghez tartozik.

Üzenet küldése