A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Avdotya Romanov

 
Beosztása: Magánnyomozó
Nem:
Életkor: 36 (születésnap: január 01.)
Testalkat: Vékony, egészen egyszerűen haloványnak látszik.
Vonások: Széparcú, azonnal megjegyezhető, jellegzetes.
Szem: Csaknem fehér, annyira világos kékes-lilás. Figyelemfelkeltő árnyalat.
Haj: Napszítta szőke, de bizonyos szögből nem eldönthető, hogy fehér-e. Mintha színét vesztette volna.
Általános öltözet
Fehér ruhák, fehér kiegészítők - melyről nekromanták érzékelhetik, hogy emberi és állati csontok. Szoknykák, ruhácskák... mintha mindig kicsit alulöltözne az időjáráshoz képest is.
Első benyomás, kisugárzás
Ő a némán, háttérben meghúzódó, hófehér jelenés, akit gyakran illettek a "szellem" gúnynévvel. Nem is csoda. Olyan, mintha nem is ezen a világon lenne, nagyon ritkán látni felélénkülni. Az embernek az az érzése, hogy nem egészen ehhez a világhoz tartozik.

Leírás

Itt is, ott is... mindenhol ott vannak, a földben, a légben... a körülöttünk lebegő apró foszlányok, mind-mind egy testhez tartoztak. Valaha. Egyszer. Ha kinyújtanám a kezem... kinyújtom. Megérzem a tenyeremre szállingózó, apró hámsejtet. Ez... ez Red. Mintha ez is füstös volna. Megnézegetem, óvatosan, aztán hagyom, hadd szállingózzon lefelé.
Oldalt pillantok, majd fel, a tükörbe. A nyugtalanul fészkelő, aztán az a másik... Bob és Jackie... Jackie és Bob... olyan, mint valami dal kezdete. Bob-és-Jack-ie-ül-neka-fán... A halovány mosoly az ajkamon talán csak érzékcsalódás. Elfordítom a tekintetem, és már majdnem kívül esnek a perifériámon, talán el is feledkezem róluk, ahogy a mellettem ülő Redről is. Hiszen élnek... Felfelé pillantok a házra. Érzem minden apró helyzetét a bentieknek, de főként a holtakat. A patkányokat a falban, a döglött bogarakat a szobákban. Nem fészkelődöm, nem mozdulok másként. Csak jobban körbevenne a kosz, a tisztátalanság. A nyíló ablakkal együtt én is nyitom a számat. Nem szólok, ha csak beszívom a friss levegőt. Elképzelem, ahogy megtölti a tüdőmet... elképzelem, ahogy majd a célpont tüdeje mozdul, hogy mindent elmeséljen, amit csak hallani akar az én kis négytagú családom.

Aktuális állapot:
Hosszú, fehér szoknyát könnyű, fehér felsőt, fehér férfiinget, fehér horgolt cipellőt visel.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.04.06. 01:37:36

Üzenet küldése