A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bácskai Zsanett

 
Beosztása: Bájitalmester
Nem:
Életkor: 29 (születésnap: március 23.)
Testalkat: Hihetnéd azt is, hogy az első fuvallat arrébb repíti. És ki tudja, talán meg is történhet. Törékeny teremtés, hosszúra nyúlt végtagokkal.
Vonások: Csupa bűbáj az egész leányzó. Mosolygós, gyermeki vonásai kifejezetten megszépítik, ennek ellenére nem vesz le minden útjába kerülő férfit a lábáról.
Szem: Világoszölden csillogó szempár.
Haj: Eredetileg barna. De amióta megtanulta, hogy mágiával bármire képes, gyakran megváltoztatja, leginkább vörösre.
Általános öltözet
Mindig az éppen uralkodó időjáráshoz igazítja öltözékét. Kínosan ügyel rá, hogy ne sétáljon sapka-sál-kesztyű-kabát nélkül a mínuszokban, ugyanakkor igyekszik mindezt úgy összeválogatni, hogy ne váljék nevetség tárgyává - ettől függetlenül nem a divat a fő szempont, amikor a tükör előtt állva próbál kompromisszumot kötni önmagával.
Első benyomás, kisugárzás
Nem az a minden hétvégén bulizós típus, és hétköznap is csak óráról-órára rohan, így aztán nagy szerencse ér, ha sikerül vele úgy összefutnod, hogy nem előzte meg a találkozást egy telefonos egyeztetés. Persze ő is él társasági életet - még ha csak módjával is -, így aztán előfordulása kisebb csoportok tagjaként is jellemző. Kedves leányzó egyébként, aki hihetetlenül nagyot képes ugrani, ha valaki eltüsszenti magát a közelében.

Leírás

Született 1989. március 23-án, Visegrádon. Édesanyja, Berkes Gabriella Kormányalkalmazott, édesapja (Bácskai Rudolf) nyugdíjazott gemmárius.
Kései gyermekként érkezett a világra, szülei már bőven a harmincas éveiket taposták, amikor megszületett. Egyke is maradt, fiatalabb testvére sincs.

A gyermekkor:
Beteges kislány volt mindig, bármilyen vírus vagy járvány jelent meg, ő bizonyosan elsők között betegedett meg. Ki-be járkált a Főnixből, nincs orvos vagy nővér, aki ne ismerné a nevét. Szülei emiatt különösen odafigyeltek rá, és igyekeztek mindent megtenni egyetlen gyermekükért. A Mirarx előképző vagy a Martion nem ismeretlen számára, de nem tartozott a diákok sorába, magántanulóként tengette az „iskolás” éveit.

A felnőttkor küszöbén:
Később azonban, amikor már kezében tartotta az érettségit (mind a kettőt), eldöntötte, hogy igenis tovább tanul a felsőoktatásban és emberek közé merészkedik.
Így került képbe az ELTE EMK, mint lehetőség. Saját életéből kiindulva elhatározta, hogy segíteni szeretne azokon, akik hasonló problémákkal küzdenek. Orvos nem lesz belőle, de „gyógyszerésznek” tökéletes. Tehetségesnek bizonyult ugyanis a bájitalok terén. Kutatni kíván minden után, melyre még nem találtak ellenszert, többek között a likantrópia után is – bár nem elhanyagolható tényező, hogy retteg az éjszakai lényeitől. Vallja ugyanis, hogy annak az esélye, miszerint túlélné akár egy vérfarkas támadását, egyenlő a nullával.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.10.18. 22:51:49


Ez a karakter rendelkezik egy Gombostű nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése